POLİS SİBER SUÇLARLA MÜCADELEDE KARARLI ADIMLAR ATACAK

ASAYİŞ 20.01.2022 - 14:03, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3674+ kez okundu.
 

POLİS SİBER SUÇLARLA MÜCADELEDE KARARLI ADIMLAR ATACAK

Burdur Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla mücadele için ayrı bir şube ve ekip oluşturarak çeşitli siber suçlarla mücadele edecek.
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan “Siberay” adı verilen mücadele hakkında basın mensupları bilgilendirildi. Çeşitli broşür ve materyallerle desteklenen proje tanıtımı katılımcılar basın mensuplarının solana alınması ile başladı. Yetkili tarafından projenin tanıtımı yapıldı. Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, yaptığı konuşmada; Burdur Emniyet Müdürlüğümüz proaktif bir görev anlayışı ile Türkiye genelinde başta sevgili basın mensupları başta olmak üzere  iyi bir ekip ve sevgili Burdurluların desteğini alarak halkımızın huzur ve mutluluğunu sağlayacak tedbirleri almaktadır. Suç ve suç örgütleri de aynı şekildeki teknik ve teknolojiyi kullanarak suçluluk çeşitlemeleri yaparak bizleri daha zor mecralara doğru getirmektedir. Emniyet müdürlüğü olarak bu gerçeklilik üzerinden ona göre çalışmalar yapmaktayız. Bu çerçevede akıllı telefonlar hepimizin elinde bunu milletimizin en küçük ferdine kadar bu teknolojik aletleri kullanmaktadır.   Bilhassa kadına karşı şiddet de dahil olmak üzere sokaklarda uyuşturucuya karşı da mücadele etmekteyiz. Gelişen teknoloji kadınlarımız ve her yaştaki çocuklarımız ile her kademedeki meslek insanlarımız gelişen siber suçlar ve gelişen suçlara maruz kaldıklarını dikkate alarak maddi suçlar, terör suçları ve uyuşturucu suçları müstehcenlik gibi konular yaşadıkları tehlikeleri önlemek için “Siberay" projesi kapsamanda aynı fikir ve aynı pencere başlayarak halkımızın da destekleri ile başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere ekonomimizi, değerlerimizi sıhhat ve sağlığımızı koruma amacındayız.
Burdur Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla mücadele için ayrı bir şube ve ekip oluşturarak çeşitli siber suçlarla mücadele edecek.

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan “Siberay” adı verilen mücadele hakkında basın mensupları bilgilendirildi. Çeşitli broşür ve materyallerle desteklenen proje tanıtımı katılımcılar basın mensuplarının solana alınması ile başladı. Yetkili tarafından projenin tanıtımı yapıldı.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, yaptığı konuşmada; Burdur Emniyet Müdürlüğümüz proaktif bir görev anlayışı ile Türkiye genelinde başta sevgili basın mensupları başta olmak üzere  iyi bir ekip ve sevgili Burdurluların desteğini alarak halkımızın huzur ve mutluluğunu sağlayacak tedbirleri almaktadır. Suç ve suç örgütleri de aynı şekildeki teknik ve teknolojiyi kullanarak suçluluk çeşitlemeleri yaparak bizleri daha zor mecralara doğru getirmektedir. Emniyet müdürlüğü olarak bu gerçeklilik üzerinden ona göre çalışmalar yapmaktayız. Bu çerçevede akıllı telefonlar hepimizin elinde bunu milletimizin en küçük ferdine kadar bu teknolojik aletleri kullanmaktadır.  

Bilhassa kadına karşı şiddet de dahil olmak üzere sokaklarda uyuşturucuya karşı da mücadele etmekteyiz. Gelişen teknoloji kadınlarımız ve her yaştaki çocuklarımız ile her kademedeki meslek insanlarımız gelişen siber suçlar ve gelişen suçlara maruz kaldıklarını dikkate alarak maddi suçlar, terör suçları ve uyuşturucu suçları müstehcenlik gibi konular yaşadıkları tehlikeleri önlemek için “Siberay" projesi kapsamanda aynı fikir ve aynı pencere başlayarak halkımızın da destekleri ile başta çocuk ve gençlerimiz olmak üzere ekonomimizi, değerlerimizi sıhhat ve sağlığımızı koruma amacındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.