POLİS SUÇ ODAKLARI İLE MÜCEDELE DE KARARLI

ASAYİŞ 18.09.2018 - 16:02, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3831+ kez okundu.
 

POLİS SUÇ ODAKLARI İLE MÜCEDELE DE KARARLI

Burdur Emniyet Müdürlüğü 2018-2019 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması ve genel asayiş kontrollerinde bütün suç odakları ile mücadele için aralıksız görev ifa ediyor.
Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Burdur ili Yeşilova ilçesi Salda köyü mülki sınırları içerisinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında, şüpheli hareketleri görülen bir şahsa kimliği sorulmuş, şahıs kimliğinin yanında olmadığını fakat cep telefonunda kimlik fotoğrafının bulunduğunu beyan etmiş, cep telefonunda bulunan fotoğraftaki kimliğin ise M.E. isimli şahsa ait olduğu görülmüştür. Halen şüpheli hareketlerine devam eden şahıs Yeşilova Polis Merkez Amirliğine götürülerek burada yapılan parmak izi eşleştirmesi sonucunda, şüpheli şahsın gerçek kimlik bilgilerine ulaşılmış olup, yapılan UYAP sorgulamasında N.N. isimli şahsın (5) ayrı suçtan (Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Basit Yaralama, Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma, Kasten Öldürme ve Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali) arandığı tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla N.N. isimli şahıs gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edilmiş, adli makamlarda yapılan işlemlerine müteakiben tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.                      POLİS 2018-2019 EĞİTİM YILI NEDENİYLE TAYAKKUZA GEÇTİ İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından verilen talimat üzerine; 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi başlamadan önce kolluk kuvvetlerince önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında; çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması, suça sürüklenmelerinin veya kaybolmalarının önlenmesi maksadıyla, hâlihazırda uygulanan önleyici tedbirlere ilave olarak Burdur İl J.K.lığı (ASYŞ., TRF., KOM., TEM, İSTH., ÇCK.KS. vb. tim/unsurlar ile ) tarafından, 81 İl J.K.lığı ile eş zamanlı olarak okul, yurt, kurs binaları ve çevreleri ile metruk binalarda internet kafe, kafe ve diğer umuma açık yerlerde uyuşturucu madde satanların, çocuk istismarcılarının ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik “Narkotik Ağırlıklı Güven-Huzur Uygulaması” icra edilmiştir. Uygulamaya; Burdur İl J.K.lığı emrinde bulunan (26) Asayiş, (6) Trafik, (2) İstihbarat, (1) KOM, (1) Narkotik ve (1) İz Takip Köpeği olmak üzere toplam (37) unsur ve (174) personel ile katılım sağlanmıştır. Uygulama sonucunda; (2001) şahsın bilgisayar sorgusu yapılmış, (4) şahsa toplamda (1214 TL) idari yaptırım uygulanmış, kapatılması için işlem yapılan (1) işyerine (10.515 TL) ceza uygulanarak, (1) ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Trafik hizmetleri kapsamında ise; (264) araç kontrol edilerek (12) araca toplamda (2.444 TL) cezai işlem uygulanmış, arama kaydı bulunan (1) araç (Hacizli Yakalamalı) yakalanarak (2) araç trafikten men edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz tarafından, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.  
Burdur Emniyet Müdürlüğü 2018-2019 yılı eğitim öğretim döneminin başlaması ve genel asayiş kontrollerinde bütün suç odakları ile mücadele için aralıksız görev ifa ediyor.

Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; Burdur ili Yeşilova ilçesi Salda köyü mülki sınırları içerisinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından icra edilen Önleyici Kolluk Devriyesi esnasında, şüpheli hareketleri görülen bir şahsa kimliği sorulmuş, şahıs kimliğinin yanında olmadığını fakat cep telefonunda kimlik fotoğrafının bulunduğunu beyan etmiş, cep telefonunda bulunan fotoğraftaki kimliğin ise M.E. isimli şahsa ait olduğu görülmüştür. Halen şüpheli hareketlerine devam eden şahıs Yeşilova Polis Merkez Amirliğine götürülerek burada yapılan parmak izi eşleştirmesi sonucunda, şüpheli şahsın gerçek kimlik bilgilerine ulaşılmış olup, yapılan UYAP sorgulamasında N.N. isimli şahsın (5) ayrı suçtan (Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, Basit Yaralama, Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma, Kasten Öldürme ve Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali) arandığı tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatıyla N.N. isimli şahıs gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edilmiş, adli makamlarda yapılan işlemlerine müteakiben tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

                     POLİS 2018-2019 EĞİTİM YILI NEDENİYLE TAYAKKUZA GEÇTİ

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından verilen talimat üzerine; 2018-2019 Eğitim Öğretim Dönemi başlamadan önce kolluk kuvvetlerince önleyici güvenlik hizmetleri kapsamında; çocuklarımızın güvenliğinin sağlanması, suça sürüklenmelerinin veya kaybolmalarının önlenmesi maksadıyla, hâlihazırda uygulanan önleyici tedbirlere ilave olarak Burdur İl J.K.lığı (ASYŞ., TRF., KOM., TEM, İSTH., ÇCK.KS. vb. tim/unsurlar ile ) tarafından, 81 İl J.K.lığı ile eş zamanlı olarak okul, yurt, kurs binaları ve çevreleri ile metruk binalarda internet kafe, kafe ve diğer umuma açık yerlerde uyuşturucu madde satanların, çocuk istismarcılarının ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik “Narkotik Ağırlıklı Güven-Huzur Uygulaması” icra edilmiştir.

Uygulamaya; Burdur İl J.K.lığı emrinde bulunan (26) Asayiş, (6) Trafik, (2) İstihbarat, (1) KOM, (1) Narkotik ve (1) İz Takip Köpeği olmak üzere toplam (37) unsur ve (174) personel ile katılım sağlanmıştır. Uygulama sonucunda; (2001) şahsın bilgisayar sorgusu yapılmış, (4) şahsa toplamda (1214 TL) idari yaptırım uygulanmış, kapatılması için işlem yapılan (1) işyerine (10.515 TL) ceza uygulanarak, (1) ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Trafik hizmetleri kapsamında ise; (264) araç kontrol edilerek (12) araca toplamda (2.444 TL) cezai işlem uygulanmış, arama kaydı bulunan (1) araç (Hacizli Yakalamalı) yakalanarak (2) araç trafikten men edilmiştir.

Güvenlik güçlerimiz tarafından, sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.