POLİS UYUŞTURUCU BARONLARINA VE KALPAZANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

ASAYİŞ 29.05.2020 - 16:49, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4411+ kez okundu.
 

POLİS UYUŞTURUCU BARONLARINA VE KALPAZANLARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen F.K. isimli şahıs ikametine yapılan operasyonla yakalanmıştır.  Yakalanarak gözaltına alınan F.K. isimli şahısın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda Sentetik Kannabinoid (Bonzai) enjekte edilmiş bir bez parçası ve tarihi eser olduğu değerlendirilen 25 Adet Sikke ile 3 Adet Metal Obje ele geçirilmiştir. TCK 188. Madde (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) ve 2863 Sayılı Kanununa Muhalefet (Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu) kapsamında hakkında tahkikata başlanılan F.K. isimli şahış işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır. Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.                               SAHTECİLİK SURETİ İLE KALPAZANLIK  Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç odaklarına yönelik çalışmalarda Gölhisar ilçesinde yapılan denetimler sonucu şüpheli araç durdurulmuş, araçta yapılan aramada 69 Adet Sahte 100 TL ele geçirilmiştir.  Olay ile ilgili gözaltına alınan ve Parada Sahtecilik suçundan haklarında adli tahkikat yürütülen (H.S.) ve (E.G.) isimli şahıslardan (H.S.) isimi şahıs Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmış, (E.G.) isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.  
Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezimizde uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen F.K. isimli şahıs ikametine yapılan operasyonla yakalanmıştır. 

Yakalanarak gözaltına alınan F.K. isimli şahısın üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda Sentetik Kannabinoid (Bonzai) enjekte edilmiş bir bez parçası ve tarihi eser olduğu değerlendirilen 25 Adet Sikke ile 3 Adet Metal Obje ele geçirilmiştir.

TCK 188. Madde (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti) ve 2863 Sayılı Kanununa Muhalefet (Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu) kapsamında hakkında tahkikata başlanılan F.K. isimli şahış işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından kaçakçılıkla mücadele ve kaçakçılık yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.

                              SAHTECİLİK SURETİ İLE KALPAZANLIK

 Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç odaklarına yönelik çalışmalarda Gölhisar ilçesinde yapılan denetimler sonucu şüpheli araç durdurulmuş, araçta yapılan aramada 69 Adet Sahte 100 TL ele geçirilmiştir. 

Olay ile ilgili gözaltına alınan ve Parada Sahtecilik suçundan haklarında adli tahkikat yürütülen (H.S.) ve (E.G.) isimli şahıslardan (H.S.) isimi şahıs Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmış, (E.G.) isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.