POLİS VE JANDARMA TRAFİK ŞEHİR MERKEZİNDE ORTAK UYGULAMA YAPTI.

GÜNDEM 11.10.2021 - 17:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3401+ kez okundu.
 

POLİS VE JANDARMA TRAFİK ŞEHİR MERKEZİNDE ORTAK UYGULAMA YAPTI.

Burdur İl Emniyet Trafik Şube ekipleri ile Jandarma Trafik Ekipleri İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder nezaretinde gerçekleştirildi.
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri ve Jandarma Trafik Denetim Ekipleri Birlikte yapılan uygulamalarda İstasyon Caddesi girişindeki kavşak noktasında bir yandan kent içi cadde ve sokaklarda yaya öncelikli kurallar ile araçlarda seyrüsefer anında telefon konuşmaların yapılmaması ayrıca araçta mutlaka emniyet kemeri takılması konusunda sürücülere uyarılarda bulundular. Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik. Trafik ve Jandarma Denetim Ekipleri kazalarda maddi kayıplar ve ölümlerin olmaması için çalışmalarımız sürdürülecektir. Sürücülerimizin ve yayalarımızın kent içi ve şehirler arası yollarda kurallara uyulması için ekiplerimiz görevlerinin başında olacaktır. Bilhassa önemli saydığımız kuralların başında gelen yaya öncelikli seyrüsefer üzerinde ekiplerimiz titizlikle yaya ve sürücülerimizi uyaracaklardır. Günümüz de kişiye özel servis ve evlere servis şeklinde hizmet veren motosiklet veya mobiletler üzerinde ekiplerimiz denetimlere ağırlık verecektir. Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder trafikte yayalara öncelik verilmesi gereken uyarı materyalleri dağıtırken polis trafik ve jandarma trafik denetim ekipleri uygulamalarını sürdürdü. Çocuklara ve öğrencilere de trafik kurallarına uymayan sürücüllerin uyarılması için kırmızı düdük dağıttılar.
Burdur İl Emniyet Trafik Şube ekipleri ile Jandarma Trafik Ekipleri İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder nezaretinde gerçekleştirildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekipleri ve Jandarma Trafik Denetim Ekipleri Birlikte yapılan uygulamalarda İstasyon Caddesi girişindeki kavşak noktasında bir yandan kent içi cadde ve sokaklarda yaya öncelikli kurallar ile araçlarda seyrüsefer anında telefon konuşmaların yapılmaması ayrıca araçta mutlaka emniyet kemeri takılması konusunda sürücülere uyarılarda bulundular.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik. Trafik ve Jandarma Denetim Ekipleri kazalarda maddi kayıplar ve ölümlerin olmaması için çalışmalarımız sürdürülecektir. Sürücülerimizin ve yayalarımızın kent içi ve şehirler arası yollarda kurallara uyulması için ekiplerimiz görevlerinin başında olacaktır. Bilhassa önemli saydığımız kuralların başında gelen yaya öncelikli seyrüsefer üzerinde ekiplerimiz titizlikle yaya ve sürücülerimizi uyaracaklardır. Günümüz de kişiye özel servis ve evlere servis şeklinde hizmet veren motosiklet veya mobiletler üzerinde ekiplerimiz denetimlere ağırlık verecektir.

Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Burdur İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder trafikte yayalara öncelik verilmesi gereken uyarı materyalleri dağıtırken polis trafik ve jandarma trafik denetim ekipleri uygulamalarını sürdürdü. Çocuklara ve öğrencilere de trafik kurallarına uymayan sürücüllerin uyarılması için kırmızı düdük dağıttılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.