SAĞLIĞINA YENİDEN KAVUŞAN BAKİ VAROL, AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

SAĞLIK 16.12.2021 - 18:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2326+ kez okundu.
 

SAĞLIĞINA YENİDEN KAVUŞAN BAKİ VAROL, AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın eşi ile birlikte katıldığı yemekte konuşan Varollar Grup Yönetim Kurulu başkanı Baki Varol, başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşmasını sağlayan
Sağlığına kavuştuğunu belirten İş Adamı Varollar şirketinin sahibi Baki Varol yaptığı açıklamada; Başarılı bir ameliyat ile kendisini sağlığına kavuşturan, doktorlarına ve sağlık çalışanları ile il içinden il dışından  arayarak yanında olan,  dualarını esirgemeyen eş dost ve akrabalarına teşekkür etti.  Geçirdiği başarılı ameliyat sonrası sağlığına yeniden kavuşan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı Baki Varol, ailesi ile yemekli programda bir araya geldi. Varollar Serenler Tepesi’nde 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşen programa Burdur Valisi Ali Arslantaş, eşi Hatice Arslantaş, Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, eşi Hatice Varol, Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökhan  Varol ile Taşkapı Köyü’nden Varol ailesi fertleri  eş ve çocukları ile birlikte katıldılar. Yemekli olarak gerçekleşen program sonrası gazetemiz muhabirine konuşan hayırsever iş Adamı Baki Varol, “Organ bağışında bulunarak sağlığıma yeniden kavuşmamda büyük katkıda bulunan amcaoğlum Mustafa Varol’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.  Tedavi sürecim boyunda ilgi ve alakalarını esirgemen sayın Burdur Valimiz Ali Arstantaş’a, başarılı bir ameliyat sonrası yeniden sağlığıma kavuşmamı sağlayan doktorlarıma,  sağlık çalışanlarına bu süreçte il içinden il dışından arayarak yanımızda olan dualarını esirgemeyen eş dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Bugün burada toplanmamızın amacı, ameliyattan çıktıktan sonra ağabeylerim, kardeşlerimiz, ablalarım, halalarım, amcalarım, teyzelerim, yeğenlerimiz ile hiç görüşemedik. Tabi onlarda bizi görmek istediler. Fakat mümkün olmamıştı.  Bende bugün buraya hepsini davet ettim. Hem bir yemek yiyelim,  hem de eş, dost akraba buluşması yapalım istedik. Ve böyle bir program tertip ettik.   Valimiz Ali Arslantaş, Eşi ile birlikte programımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadırlar. Onur konuğumuz olan sayın Valimize ve eşine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Özetle uzun bir süre görüşemediğimiz eş, dost ve akrabalarımızla özlem giderdik” dedi. VALİ ALİ ARSLANTAŞ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLETİNİ YİNELEDİ Programda organ bağışından bulunarak örnek bir davranış sergileyen Mustafa Varol’u protokol masasına çağırarak duygu ve düşüncelerini alan Burdur Valisi Ali Arslantaş,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuşmasında Baki Varol’un hayır işlerinden de söz eden Vali Ali Arslantaş, geçmiş olsun dileklerini yineledi. KAPIDA KARŞILAYIP, KAPIDA UĞURLADILAR Öte yandan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, eşi Hatice Varol, oğlu Gökhan Varol tüm davetlilerini kapıda karşılayıp, kapıda uğurladılar.    
Burdur Valisi Ali Arslantaş’ın eşi ile birlikte katıldığı yemekte konuşan Varollar Grup Yönetim Kurulu başkanı Baki Varol, başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşmasını sağlayan

Sağlığına kavuştuğunu belirten İş Adamı Varollar şirketinin sahibi Baki Varol yaptığı açıklamada; Başarılı bir ameliyat ile kendisini sağlığına kavuşturan, doktorlarına ve sağlık çalışanları ile il içinden il dışından  arayarak yanında olan,  dualarını esirgemeyen eş dost ve akrabalarına teşekkür etti.

 Geçirdiği başarılı ameliyat sonrası sağlığına yeniden kavuşan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı Baki Varol, ailesi ile yemekli programda bir araya geldi. Varollar Serenler Tepesi’nde 15 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşen programa Burdur Valisi Ali Arslantaş, eşi Hatice Arslantaş, Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, eşi Hatice Varol, Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökhan  Varol ile Taşkapı Köyü’nden Varol ailesi fertleri  eş ve çocukları ile birlikte katıldılar. Yemekli olarak gerçekleşen program sonrası gazetemiz muhabirine konuşan hayırsever iş Adamı Baki Varol, “Organ bağışında bulunarak sağlığıma yeniden kavuşmamda büyük katkıda bulunan amcaoğlum Mustafa Varol’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.  Tedavi sürecim boyunda ilgi ve alakalarını esirgemen sayın Burdur Valimiz Ali Arstantaş’a, başarılı bir ameliyat sonrası yeniden sağlığıma kavuşmamı sağlayan doktorlarıma,  sağlık çalışanlarına bu süreçte il içinden il dışından arayarak yanımızda olan dualarını esirgemeyen eş dost ve akrabalarıma teşekkür ederim. Bugün burada toplanmamızın amacı, ameliyattan çıktıktan sonra ağabeylerim, kardeşlerimiz, ablalarım, halalarım, amcalarım, teyzelerim, yeğenlerimiz ile hiç görüşemedik. Tabi onlarda bizi görmek istediler. Fakat mümkün olmamıştı.  Bende bugün buraya hepsini davet ettim. Hem bir yemek yiyelim,  hem de eş, dost akraba buluşması yapalım istedik. Ve böyle bir program tertip ettik.   Valimiz Ali Arslantaş, Eşi ile birlikte programımıza katılarak bizleri onurlandırmıştır. Sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadırlar. Onur konuğumuz olan sayın Valimize ve eşine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Özetle uzun bir süre görüşemediğimiz eş, dost ve akrabalarımızla özlem giderdik” dedi.

VALİ ALİ ARSLANTAŞ GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLETİNİ YİNELEDİ

Programda organ bağışından bulunarak örnek bir davranış sergileyen Mustafa Varol’u protokol masasına çağırarak duygu ve düşüncelerini alan Burdur Valisi Ali Arslantaş,  geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Konuşmasında Baki Varol’un hayır işlerinden de söz eden Vali Ali Arslantaş, geçmiş olsun dileklerini yineledi.

KAPIDA KARŞILAYIP, KAPIDA UĞURLADILAR

Öte yandan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol, eşi Hatice Varol, oğlu Gökhan Varol tüm davetlilerini kapıda karşılayıp, kapıda uğurladılar.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.