SAĞLIK PERSONELİNE BİRİNCİ KADEME AŞI UYGULANMAYA BAŞLADI

SAĞLIK 14.01.2021 - 14:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3803+ kez okundu.
 

SAĞLIK PERSONELİNE BİRİNCİ KADEME AŞI UYGULANMAYA BAŞLADI

Burdur İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed AYGÖREN, Ülkemize getirtilen Çin Sinovac aşısını ilk olarak kendisi yaptırdı.
  Burdur Devlet Hastanesin de sağlık personelinin birinci kademe Sinovac  aşısı uygulaması çalışmalarının başlaması nedeniyle ilk aşılar Burdur Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Reha Sermed AYGÖREN, ve Burdur Devlet Hastanesi Baştabibi Doç Dr. Nedim Ongun’a görevli Sağlık personeli tarafından aşı alanı olarak ayrılan oda da yapıldı. Ülkemiz de geçtiğimiz yıl Mart ayı içinde görülmeye başlanan Covit-19 virüsünün ortaya çıkmasından bu yana ülke yöneticilerimiz ve kolluk kuvvetleri ile sağlık personelimiz bu virüsün yarattığı can kayıplarının en az seviye de seyretmesi için görevlerini en üstün bir şekilde hayatlarını ortaya koyarak çalışmalarını sürdürdüler. Bu nedenle sağlık personeli başta olmak üzere bütün ilgili kurum ve kuruluşların ada teşekkür ediyorum. Koronovirüs mücadelesinde iyi bir yere geldik. Sayılarımız düştü giderek de düşeceğine inanıyorum.aşılama süreciyle de pandemi sürecini sonlandırarak sağlıklı günlere halkın da aşılanmasıyla kavuşmak istiyoruz. Aşılama sürecini planlandığı şekilde sağlıkçıların aşılanmasıyla başladık birkaç gün içinde bu süreci tamamladıktan sonra tanımlanmaları ortaya çıkmış riskli guruplar ile devam ederek tüm toplumu aşılamış olacağız. Belli bir süre içinde bunu yapmayı planladık. Ve devam ettireceğiz. Şu an hastanemiz de 20 oda bu aşılama ile ilgili ayrıldı. İki hekim nezaretinde sabah 08.00 akşam 24.00 saatleri arasın da devam edecektir. Vatandaşlarımız merkezi randevu sistemine göre randevu alarak ve bu şekilde gelerek aşılarını olacaklar. Ayrıca bu düzenleme ilçe hastaneleri ve ilçeler de ayrıca aile hekimleri tarafından sürdürülecektir.  
Burdur İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed AYGÖREN, Ülkemize getirtilen Çin Sinovac aşısını ilk olarak kendisi yaptırdı.

  Burdur Devlet Hastanesin de sağlık personelinin birinci kademe Sinovac  aşısı uygulaması çalışmalarının başlaması nedeniyle ilk aşılar Burdur Sağlık İl Müdürü Op. Dr. Reha Sermed AYGÖREN, ve Burdur Devlet Hastanesi Baştabibi Doç Dr. Nedim Ongun’a görevli Sağlık personeli tarafından aşı alanı olarak ayrılan oda da yapıldı.

Ülkemiz de geçtiğimiz yıl Mart ayı içinde görülmeye başlanan Covit-19 virüsünün ortaya çıkmasından bu yana ülke yöneticilerimiz ve kolluk kuvvetleri ile sağlık personelimiz bu virüsün yarattığı can kayıplarının en az seviye de seyretmesi için görevlerini en üstün bir şekilde hayatlarını ortaya koyarak çalışmalarını sürdürdüler. Bu nedenle sağlık personeli başta olmak üzere bütün ilgili kurum ve kuruluşların ada teşekkür ediyorum.

Koronovirüs mücadelesinde iyi bir yere geldik. Sayılarımız düştü giderek de düşeceğine inanıyorum.aşılama süreciyle de pandemi sürecini sonlandırarak sağlıklı günlere halkın da aşılanmasıyla kavuşmak istiyoruz. Aşılama sürecini planlandığı şekilde sağlıkçıların aşılanmasıyla başladık birkaç gün içinde bu süreci tamamladıktan sonra tanımlanmaları ortaya çıkmış riskli guruplar ile devam ederek tüm toplumu aşılamış olacağız. Belli bir süre içinde bunu yapmayı planladık. Ve devam ettireceğiz. Şu an hastanemiz de 20 oda bu aşılama ile ilgili ayrıldı. İki hekim nezaretinde sabah 08.00 akşam 24.00 saatleri arasın da devam edecektir. Vatandaşlarımız merkezi randevu sistemine göre randevu alarak ve bu şekilde gelerek aşılarını olacaklar. Ayrıca bu düzenleme ilçe hastaneleri ve ilçeler de ayrıca aile hekimleri tarafından sürdürülecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.