SALDA GÖLÜ VE DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER.

TURİZM 19.08.2016 - 13:37, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3136+ kez okundu.
 

SALDA GÖLÜ VE DOĞA İÇİN PEDAL ÇEVİRECEKLER.

Çeşitli illerden gelen bisikletçiler, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Burdur Salda Bisiklet Festivalinin açılışına katıldı.
Burdur Salda Bisiklet Festivali vesilesiyle Burdur'a gelen tüm bisikletçi arkadaşlara teşekkür eden Vali Yılmaz, "Öncelikle Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz, sağlıklı yaşamanın ve sporun bir araya getirildiği bisiklet yarışı ve bisiklet turu özellikle gençlerimize örnek olacaktır diye düşünüyorum. Sağlık Bakanlığımızın da bilindiği gibi başlattığı kampanya çerçevesinde, sporla ve bisikletle sağlıklı yaşamanın sağlanması yönünde, özellikle bu yıl içerisinde çok büyük etkinlikler yaparak bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. Bunun kullanılmasını gören çocuklarımız ve gençlerimiz içinde örnek bir çalışma oldu. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimiz var. İki gün boyunca bu programla birlikte Burdur'un tanıtımı ile ilgilide katkı sunacaklar, onlarda Burdur'u bu vesileyle tanımış olacaklar. Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçek herkese teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bu turun tamamlanmasını diliyorum" dedi.   Antalya Bisiklet Derneği Başkanı Sağdur, Vali Yılmaz'a bisiklet forması hediye etti. Bisikletçiler daha sonra şehir merkezinde tur atarak kamp yapacakları Alyazma Piknik alanına gittiler.  Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 10'larca bisikletseverin katıldığı festival açılışına Vali Yılmaz'ın beraberinde, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Antalya Bisiklet Derneği Başkanı Nazif Sağdur yer aldı.    
Çeşitli illerden gelen bisikletçiler, Cumhuriyet Meydanında düzenlenen Burdur Salda Bisiklet Festivalinin açılışına katıldı.

Burdur Salda Bisiklet Festivali vesilesiyle Burdur'a gelen tüm bisikletçi arkadaşlara teşekkür eden Vali Yılmaz, "Öncelikle Burdur'un tanıtımına katkı sağlayacağını düşündüğümüz, sağlıklı yaşamanın ve sporun bir araya getirildiği bisiklet yarışı ve bisiklet turu özellikle gençlerimize örnek olacaktır diye düşünüyorum. Sağlık Bakanlığımızın da bilindiği gibi başlattığı kampanya çerçevesinde, sporla ve bisikletle sağlıklı yaşamanın sağlanması yönünde, özellikle bu yıl içerisinde çok büyük etkinlikler yaparak bisiklet dağıtımı gerçekleştirildi. Bunun kullanılmasını gören çocuklarımız ve gençlerimiz içinde örnek bir çalışma oldu. Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimiz var. İki gün boyunca bu programla birlikte Burdur'un tanıtımı ile ilgilide katkı sunacaklar, onlarda Burdur'u bu vesileyle tanımış olacaklar. Güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçek herkese teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bu turun tamamlanmasını diliyorum" dedi.

 

Antalya Bisiklet Derneği Başkanı Sağdur, Vali Yılmaz'a bisiklet forması hediye etti. Bisikletçiler daha sonra şehir merkezinde tur atarak kamp yapacakları Alyazma Piknik alanına gittiler. 

Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 10'larca bisikletseverin katıldığı festival açılışına Vali Yılmaz'ın beraberinde, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve Antalya Bisiklet Derneği Başkanı Nazif Sağdur yer aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.