SANATÇI EMRE KAYA VE BAŞKAN ERCENGİZ İREM’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

YAŞAM 08.09.2021 - 09:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3041+ kez okundu.
 

SANATÇI EMRE KAYA VE BAŞKAN ERCENGİZ İREM’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Ercengiz ise yaptığı paylaşımda “ Meleğimiz İrem uçup gitmeden sanatçı kardeşim sevgili Emre Kaya ile evinde ziyaret etmiştik.
Sanatçı Emre Kaya ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 18 Şubat 2020 günü vefat eden lise öğrencisi İrem Nur Ayvalı’nın kabrini ziyaret ederek çiçek bıraktı. Sanatçı Emre Kaya Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Burdur konserimde tanıştığım amansız hastalıkla savaşan İrem Nur Ayvalı kardeşim ile sözleşmiştik yeniden buluşacaktık maalesef mücadelenin sonunda İrem melek oldu ben sözümü tuttum sevgili Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ile tekrar ziyaretine geldik yan yana olduk” dedi. Başkan Ercengiz ise yaptığı paylaşımda “ Meleğimiz İrem uçup gitmeden sanatçı kardeşim sevgili Emre Kaya ile evinde ziyaret etmiştik. İrem’e söz verdiği gibi yeniden Burdur’a geldi ve İrem’imizi ziyaret ettik. Mekânın cennet olsun” dedi. İrem’in Kabri başında dua okuyan Sanatçı Kaya ve Başkan Ercengiz daha sonra mezarlıktan ayrıldı.  
Başkan Ercengiz ise yaptığı paylaşımda “ Meleğimiz İrem uçup gitmeden sanatçı kardeşim sevgili Emre Kaya ile evinde ziyaret etmiştik.

Sanatçı Emre Kaya ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak 18 Şubat 2020 günü vefat eden lise öğrencisi İrem Nur Ayvalı’nın kabrini ziyaret ederek çiçek bıraktı.

Sanatçı Emre Kaya Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda “ Burdur konserimde tanıştığım amansız hastalıkla savaşan İrem Nur Ayvalı kardeşim ile sözleşmiştik yeniden buluşacaktık maalesef mücadelenin sonunda İrem melek oldu ben sözümü tuttum sevgili Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz ile tekrar ziyaretine geldik yan yana olduk” dedi.

Başkan Ercengiz ise yaptığı paylaşımda “ Meleğimiz İrem uçup gitmeden sanatçı kardeşim sevgili Emre Kaya ile evinde ziyaret etmiştik. İrem’e söz verdiği gibi yeniden Burdur’a geldi ve İrem’imizi ziyaret ettik. Mekânın cennet olsun” dedi.

İrem’in Kabri başında dua okuyan Sanatçı Kaya ve Başkan Ercengiz daha sonra mezarlıktan ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.