ŞEHİT J.UZM.ÇVŞ. HÜSEYİN MERTOĞLU’NUN AİLESİNE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI TAKDİM EDİLDİ

GÜNDEM 18.03.2021 - 17:40, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3065+ kez okundu.
 

ŞEHİT J.UZM.ÇVŞ. HÜSEYİN MERTOĞLU’NUN AİLESİNE DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI TAKDİM EDİLDİ

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Valilik Makamında gerçekleşen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreninde Şehidimiz J. Uzm. Çvş. Hüseyin Mertoğlu’nun ailesine madalya ve beratlarını takdim etti.
Hakkari İli Şemdinli İlçesi üst bölgesinde görev yaptığı sırada teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen J. Uzm. Çvş. Hüseyin Mertoğlu’nun kanuni mirasçıları olan anne ve babasına takdim edilmek üzere hazırlanan Devlet Övünç Madalyası ve beratı için tevcih töreni düzenlendi. Şehitimizin Babası Ali Mertoğlu, annesi Ayşe Mertoğlu ve kardeşi Ümmü Mertoğlu’nun katılımıyla Valilik makamında gerçekleşen törende, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen madalya ve berat Vali Arslantaş tarafından Şehit Ailemize takdim edildi. Burdur Valisi Ali Arslantaş takdim sırasında yaptığı konuşmasında; “Şehidimizin üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereğince Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi önerisi üzerine, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç madalyası tevcih edilmiştir” bu vesileyle başta Şehidimiz Hüseyin Mertoğlu olmak üzere vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde rahmetle anıyoruz.” Dedi.  
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Valilik Makamında gerçekleşen Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreninde Şehidimiz J. Uzm. Çvş. Hüseyin Mertoğlu’nun ailesine madalya ve beratlarını takdim etti.

Hakkari İli Şemdinli İlçesi üst bölgesinde görev yaptığı sırada teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen J. Uzm. Çvş. Hüseyin Mertoğlu’nun kanuni mirasçıları olan anne ve babasına takdim edilmek üzere hazırlanan Devlet Övünç Madalyası ve beratı için tevcih töreni düzenlendi.

Şehitimizin Babası Ali Mertoğlu, annesi Ayşe Mertoğlu ve kardeşi Ümmü Mertoğlu’nun katılımıyla Valilik makamında gerçekleşen törende, Cumhurbaşkanlığı tarafından gönderilen madalya ve berat Vali Arslantaş tarafından Şehit Ailemize takdim edildi.

Burdur Valisi Ali Arslantaş takdim sırasında yaptığı konuşmasında; “Şehidimizin üstün görev anlayışı içinde feragat, fedakarlık, başarı ve yararlık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı, 2933 sayılı Madalya ve Nişanlar Kanunu gereğince Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi önerisi üzerine, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç madalyası tevcih edilmiştir” bu vesileyle başta Şehidimiz Hüseyin Mertoğlu olmak üzere vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi minnet ve şükran duyguları içerisinde rahmetle anıyoruz.” Dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.