SERENLER ÇAYIRINDA YAPILACAK GÜREŞLER İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI.

SPOR 07.08.2019 - 13:35, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4271+ kez okundu.
 

SERENLER ÇAYIRINDA YAPILACAK GÜREŞLER İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI.

Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’den genelinden sporcuların katılımıyla bu yıl ikincisi yapılacak olan Yağlı Güreşlerin hazırlıkları başladı.
Sabah saatlerinde 17 Ağustos da serenler çayırında bu yıl ikincisi Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak yağlı pehlivan güreşleri hazırlıklarını yerinde görmek amacıyla Belediye Başkan yardımcısı Ali Say ile güreşlerin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say güreşlerin yapılacağı alanda hazırlıklar ile ilgili çalışmaları yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklamalarda bulundu.Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz” 17 Ağustos’ta yapacağımız yağlı güreşler öncesinde Burdur’umuzun yağlı pehlivanları çıktılar 17 Ağustos öncesinde hazırlık antrenmanı yapıyorlar. Bizde onları izlemeye geldik. Hazırlıklarımız personelimizin çalışmaları ile tam gaz devam ediyor. Seyircilerimizin güreşleri konforlu bir şekilde izleyeceği güreşler için tribün hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah 17 Ağustos’ta bütün Burdur’umuza ve tüm Türkiye’mize keyifli ve güzel bir güreş izlettireceğiz. Tüm sporseverler davetlidir” dedi. Başkan Ercengiz Antrenman yapan güreşçilere başarılar dileyerek, fotoğraf çektirdi.  
Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye’den genelinden sporcuların katılımıyla bu yıl ikincisi yapılacak olan Yağlı Güreşlerin hazırlıkları başladı.

Sabah saatlerinde 17 Ağustos da serenler çayırında bu yıl ikincisi Burdur Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılacak yağlı pehlivan güreşleri hazırlıklarını yerinde görmek amacıyla Belediye Başkan yardımcısı Ali Say ile güreşlerin yapılacağı alanda incelemelerde bulunan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say güreşlerin yapılacağı alanda hazırlıklar ile ilgili çalışmaları yerinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklamalarda bulundu.Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz” 17 Ağustos’ta yapacağımız yağlı güreşler öncesinde Burdur’umuzun yağlı pehlivanları çıktılar 17 Ağustos öncesinde hazırlık antrenmanı yapıyorlar. Bizde onları izlemeye geldik. Hazırlıklarımız personelimizin çalışmaları ile tam gaz devam ediyor. Seyircilerimizin güreşleri konforlu bir şekilde izleyeceği güreşler için tribün hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah 17 Ağustos’ta bütün Burdur’umuza ve tüm Türkiye’mize keyifli ve güzel bir güreş izlettireceğiz. Tüm sporseverler davetlidir” dedi. Başkan Ercengiz Antrenman yapan güreşçilere başarılar dileyerek, fotoğraf çektirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.