SES SANATÇISI TACİTTİN YALÇIN’IN 32 SENELİK ‘ALBÜM’ HASRETİ SONA ERDİ

SANAT 25.01.2021 - 14:13, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3084+ kez okundu.
 

SES SANATÇISI TACİTTİN YALÇIN’IN 32 SENELİK ‘ALBÜM’ HASRETİ SONA ERDİ

2 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu sağ kolunu kaybeden ses sanatçısı Tacittin Yalçın, bu olay sonrası hayata küsmek yerine içindeki müzik aşkıyla hayata sımsıkı bağlanmayı başardı.
Yalçın, müzikle arasındaki bağı hiç koparmadı ve bu sayede 32 senelik ‘albüm’ hasretine çıkardığı ‘Tarsusi’ albümü ile son verdi. Ses sanatçısı Tacittin Yalçın’ın 32 senelik albüm hasreti sona erdi. Yalçın, uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Tarsusi’ isimli albümünü geçtiğimiz günlerde tüm dijital platformlarda yerini aldı. Notaların Efendisi ünlü klip yönetmeni ve aranjör Sedat Sakarya ile birlikte Mersin’e giden Tacittin Yalçın, ‘Çukurova Yangın Yeri’ isimli şarkısına klip çekti. Almanya’da yaşayan müzisyen Erol Kayan’ın sponsorluğunda albümün çıkış şarkısı ‘Tarsusi’ye bir de klip çeken Yalçın, albümde yer alan ‘Tantuni’ şarkısına ise İstanbul’da klip çekmeyi planlıyor. Tüm dijital platformlarda yer alan ‘Tarsusi’ albümü, iki sürpriz kliple müzikseverlerin beğenisine sunuldu.  
2 yaşındayken geçirdiği bir kaza sonucu sağ kolunu kaybeden ses sanatçısı Tacittin Yalçın, bu olay sonrası hayata küsmek yerine içindeki müzik aşkıyla hayata sımsıkı bağlanmayı başardı.

Yalçın, müzikle arasındaki bağı hiç koparmadı ve bu sayede 32 senelik ‘albüm’ hasretine çıkardığı ‘Tarsusi’ albümü ile son verdi. Ses sanatçısı Tacittin Yalçın’ın 32 senelik albüm hasreti sona erdi. Yalçın, uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Tarsusi’ isimli albümünü geçtiğimiz günlerde tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Notaların Efendisi ünlü klip yönetmeni ve aranjör Sedat Sakarya ile birlikte Mersin’e giden Tacittin Yalçın, ‘Çukurova Yangın Yeri’ isimli şarkısına klip çekti.

Almanya’da yaşayan müzisyen Erol Kayan’ın sponsorluğunda albümün çıkış şarkısı ‘Tarsusi’ye bir de klip çeken Yalçın, albümde yer alan ‘Tantuni’ şarkısına ise İstanbul’da klip çekmeyi planlıyor.

Tüm dijital platformlarda yer alan ‘Tarsusi’ albümü, iki sürpriz kliple müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.