“ ŞİMDİ SIRA KAZIKLARLA GÜÇLENDİRİLMİŞ TEMELDE”

SAĞLIK 26.06.2020 - 09:54, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4010+ kez okundu.
 

“ ŞİMDİ SIRA KAZIKLARLA GÜÇLENDİRİLMİŞ TEMELDE”

Burdur için inşaatına başlanan yeni hastane inşaat alanında hafriyat çalışmaları bitti. Şimdi sıra kazık temel çalışmalarında.
AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve yönetim kurulu üyeleri hastane inşaatını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Mengi, Burdur’a yapılan yatırımların yakından takipçisi olduklarını belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Hastanemiz Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale süreci gerçekleştirilmiş, ardından sözleşme imzalanmıştı. Yer teslimi ile birlikte inşaat çalışmalarına hızla başlandı.  Bizlerde Sağlık Bakanlığımız tarafından Burdur’umuzda yapımına başlanan Devlet Hastanemizin inşaatının yakından takipçisi olarak İl Genel Meclis Başkanımız Murat Akbıyık ve Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ile ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldık. Hastanemizin temel çalışmaları kapsamında hafriyat işlemi tamamlanmış bulunmakta. Aynı zamanda hastanemiz doğal afet gibi olaylarda dayanıklılığını arttırabilmek için temelinde kazık sistemi bulunmakta. 30 günde çalışmalar tamamlandığında 1032 adet Çimento karmalı kazık temelde yer alacak. Buda bina tamamlandığında dayanıklı ve güvenilir olmasını sağlayacak ve Burdurlu hemşerilerimiz yapısıyla, donanımıyla, kadrosuyla sağlık alanında kaliteli hizmeti almaya başlayacak. Hizmetin en iyisine layık Burdur’umuzun geçmişte olduğu gibi gelecekte de hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek” dedi  
Burdur için inşaatına başlanan yeni hastane inşaat alanında hafriyat çalışmaları bitti. Şimdi sıra kazık temel çalışmalarında.

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve yönetim kurulu üyeleri hastane inşaatını gezerek yerinde incelemelerde bulundu. Mengi, Burdur’a yapılan yatırımların yakından takipçisi olduklarını belirten AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi; “Hastanemiz Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ihale süreci gerçekleştirilmiş, ardından sözleşme imzalanmıştı. Yer teslimi ile birlikte inşaat çalışmalarına hızla başlandı.

 Bizlerde Sağlık Bakanlığımız tarafından Burdur’umuzda yapımına başlanan Devlet Hastanemizin inşaatının yakından takipçisi olarak İl Genel Meclis Başkanımız Murat Akbıyık ve Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan ile ziyarette bulunarak yetkililerden bilgi aldık. Hastanemizin temel çalışmaları kapsamında hafriyat işlemi tamamlanmış bulunmakta.

Aynı zamanda hastanemiz doğal afet gibi olaylarda dayanıklılığını arttırabilmek için temelinde kazık sistemi bulunmakta. 30 günde çalışmalar tamamlandığında 1032 adet Çimento karmalı kazık temelde yer alacak. Buda bina tamamlandığında dayanıklı ve güvenilir olmasını sağlayacak ve Burdurlu hemşerilerimiz yapısıyla, donanımıyla, kadrosuyla sağlık alanında kaliteli hizmeti almaya başlayacak. Hizmetin en iyisine layık Burdur’umuzun geçmişte olduğu gibi gelecekte de hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.