SİYASAL LOTO’YA POLİTİKACILARDAN YOĞUN İLGİ

KÜLTÜR 18.05.2022 - 12:08, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4073+ kez okundu.
 

SİYASAL LOTO’YA POLİTİKACILARDAN YOĞUN İLGİ

Siyasi partilerdeki milletvekilleri Muhalefete bile muhalif olan bu komedi türüne kızarak kızdırarak değil, severek sevdirerek anlatıyor.
Politik mizah geri dönüyor. Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği oyunda; mitinglerde yaşanan komiklikler, tartışma programlarında yaşanan ilginç olaylar, değişik seçim vaatleri, liderlerin birbirleriyle atışmaları ve seçmece seçmenler konu ediliyor. Muhalefete bile muhalif olan bu komedi kızarak kızdırarak değil, severek sevdirerek anlatıyor. POLİTİKACILAR ÇOK MERAK EDİYOR Oyun duyurulduğu andan itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Tiyatroseverler haziran ayında başlayacak oyun için şimdiden biletlerini aldılar. Politikacılar da oyunu merakla bekliyorlar. Bu Tiyatro’yu arayarak şimdiden yerlerini ayırtan birçok siyasetçi var. POLİTİKACILAR İLE AMACIMIZ AYNI Uzun yıllar GIRGIR dergisinde yazar olarak çalışmış olan Barbaros Uzunöner şunları söylüyor. “ Bizim politikacılar ile amacımız aynı, onlar da biz de vatandaşı güldürmek istiyoruz. Oyuna yoğun bir ilgi var ve bu bizi çok memnun ediyor. Randevu almakta zorlanacağımız kişiler bizi arayıp oyunu seyretmek istediklerini söylüyor. Geçmişten günümüze politika alanında yaşanan mizahi olayların anlatıldığı oyun seyredenlere eski mizah dergilerinin verdiği tarzda bir haz verecek. Oyunda sadece politikacılar değil seçmenler de konu ediliyor. Oyunumuz sadece politikacıları eleştirerek mizah yapan bir oyun değil. Politikacıların da aramızdan çıktıklarını ve yerlerinde olsak belki de onlarla aynı şeyleri yapacağımızı anlatan bir oyun. Ve oyunumuz her türlü can sıkıntısını, ekonomik zorlukları, yorgunlukları unutturan bir oyun. Herkes seyretmeli, siz de seyredin, Siyasal Loto Size de Vurabilir.” SİYASAL LOTO 10 Haziran’da Trump Sahne’de başlayacak, yurtiçi ve yurtdışında yoğun olarak sahnelenecek.  
Siyasi partilerdeki milletvekilleri Muhalefete bile muhalif olan bu komedi türüne kızarak kızdırarak değil, severek sevdirerek anlatıyor.

Politik mizah geri dönüyor. Barbaros Uzunöner’in yazıp yönettiği oyunda; mitinglerde yaşanan komiklikler, tartışma programlarında yaşanan ilginç olaylar, değişik seçim vaatleri, liderlerin birbirleriyle atışmaları ve seçmece seçmenler konu ediliyor.

Muhalefete bile muhalif olan bu komedi kızarak kızdırarak değil, severek sevdirerek anlatıyor.

POLİTİKACILAR ÇOK MERAK EDİYOR

Oyun duyurulduğu andan itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Tiyatroseverler haziran ayında başlayacak oyun için şimdiden biletlerini aldılar. Politikacılar da oyunu merakla bekliyorlar. Bu Tiyatro’yu arayarak şimdiden yerlerini ayırtan birçok siyasetçi var.

POLİTİKACILAR İLE AMACIMIZ AYNI

Uzun yıllar GIRGIR dergisinde yazar olarak çalışmış olan Barbaros Uzunöner şunları söylüyor. “ Bizim politikacılar ile amacımız aynı, onlar da biz de vatandaşı güldürmek istiyoruz. Oyuna yoğun bir ilgi var ve bu bizi çok memnun ediyor. Randevu almakta zorlanacağımız kişiler bizi arayıp oyunu seyretmek istediklerini söylüyor. Geçmişten günümüze politika alanında yaşanan mizahi olayların anlatıldığı oyun seyredenlere eski mizah dergilerinin verdiği tarzda bir haz verecek. Oyunda sadece politikacılar değil seçmenler de konu ediliyor. Oyunumuz sadece politikacıları eleştirerek mizah yapan bir oyun değil. Politikacıların da aramızdan çıktıklarını ve yerlerinde olsak belki de onlarla aynı şeyleri yapacağımızı anlatan bir oyun. Ve oyunumuz her türlü can sıkıntısını, ekonomik zorlukları, yorgunlukları unutturan bir oyun. Herkes seyretmeli, siz de seyredin, Siyasal Loto Size de Vurabilir.”

SİYASAL LOTO 10 Haziran’da Trump Sahne’de başlayacak, yurtiçi ve yurtdışında yoğun olarak sahnelenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.