SOKAK VE CADDELERDEKİ KALDIRIMLAR İNSANLAR İÇİNDİR

YAŞAM 08.07.2021 - 11:11, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3644+ kez okundu.
 

SOKAK VE CADDELERDEKİ KALDIRIMLAR İNSANLAR İÇİNDİR

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda yayaların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmemesi için denetim yaptı.
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, geleneksel olarak vitrin düzenlemesi veya sergilemek amacı ile işletmelerinin vitrini olmayan bazı esnaflar satışa hazır olan ürünlerini işletmelerinin önlerinde sergilemektedirler. Bu nerenle de yayaların ve trafik seyrüseferi açısından kullanılması gereken cadde ve sokaklarda kaldırımlarda sergilemesi yüzünden görüntü kirliliği de yaratmaktadır. Burdur’a dışarıdan ziyaretçi olarak gelen ülke vatandaşları ve turizm amaçlı gelen misafirlerimiz açısından da görüntü kirliliği yaratmaktadır. Bu nedenle vatandaşın rahatça gezi alanları olan cadde ve sokaklar yerine esnafımızın vitrin alışkanlığını kazanması satışa sunulan müşteri odaklı ürünlerini düzen ve tertip içinde sergileme öte yandan özel park alanıymış gibi esnafımızın ve vatandaşımızın araçlarını sokak ve caddelerde rastgele park etmesi de yayaları zor durumlarda bırakmaktadır. Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Zabıta Müdürlüğüne gerek yazılı gerek sözlü olarak kaldırım ve yol işgalleri ile ilgili şikâyetler kapsamında 07.07.2021 tarihinde şehrimizin ana arterlerinde denetimler yapılmıştır. Vatandaşlarımızın kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için denetimlerimiz devam edecektir. Uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam edenlere yönelik cezai işlem uygulanacaktır. Açıklamasında bulundular.  
Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda yayaların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri tarafından işgal edilmemesi için denetim yaptı.

Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, geleneksel olarak vitrin düzenlemesi veya sergilemek amacı ile işletmelerinin vitrini olmayan bazı esnaflar satışa hazır olan ürünlerini işletmelerinin önlerinde sergilemektedirler. Bu nerenle de yayaların ve trafik seyrüseferi açısından kullanılması gereken cadde ve sokaklarda kaldırımlarda sergilemesi yüzünden görüntü kirliliği de yaratmaktadır.

Burdur’a dışarıdan ziyaretçi olarak gelen ülke vatandaşları ve turizm amaçlı gelen misafirlerimiz açısından da görüntü kirliliği yaratmaktadır. Bu nedenle vatandaşın rahatça gezi alanları olan cadde ve sokaklar yerine esnafımızın vitrin alışkanlığını kazanması satışa sunulan müşteri odaklı ürünlerini düzen ve tertip içinde sergileme öte yandan özel park alanıymış gibi esnafımızın ve vatandaşımızın araçlarını sokak ve caddelerde rastgele park etmesi de yayaları zor durumlarda bırakmaktadır.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada “ Zabıta Müdürlüğüne gerek yazılı gerek sözlü olarak kaldırım ve yol işgalleri ile ilgili şikâyetler kapsamında 07.07.2021 tarihinde şehrimizin ana arterlerinde denetimler yapılmıştır. Vatandaşlarımızın kaldırımlarda güvenli bir şekilde yürüyebilmeleri için denetimlerimiz devam edecektir. Uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam edenlere yönelik cezai işlem uygulanacaktır. Açıklamasında bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.