SON ASSOLİST MELTEM EREN’DEN METROBÜSTE MORAL KOSNERLERİ

SANAT 26.04.2021 - 13:09, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3251+ kez okundu.
 

SON ASSOLİST MELTEM EREN’DEN METROBÜSTE MORAL KOSNERLERİ

Meltem Eren farklı bir boyut getirerek pandemi sonrası Metrobüste moral konserleri vermeye hazırlanıyor.
Dünyaca ünlü starların halkla bütünleştiği metro, cadde konserleri akımına Kıbrıs’ta yaptığı büyük konserlerle tanınan son assolist olarak işaret edilen Meltem Eren farklı bir boyut getirerek pandemi sonrası Metrobüste moral konserleri vermeye hazırlanıyor. Metrobüste yolculuk eden insanları bir nebze gülümsetebilmek, moral olabilmek için Metrobüste canlı canlı arabesk şarkılar okuyacak olan Eren; pandemi sonrası bu buluşmayı gerekli izinler alındıktan yapmak için sabırsızlanıyorum ama dayanamayıp her an sürpriz bir durakta Metrobüs’ün içinde canlı canlı insanlara şarkı söylerken beni görebilirsiniz dedi.
Meltem Eren farklı bir boyut getirerek pandemi sonrası Metrobüste moral konserleri vermeye hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü starların halkla bütünleştiği metro, cadde konserleri akımına Kıbrıs’ta yaptığı büyük konserlerle tanınan son assolist olarak işaret edilen Meltem Eren farklı bir boyut getirerek pandemi sonrası Metrobüste moral konserleri vermeye hazırlanıyor.

Metrobüste yolculuk eden insanları bir nebze gülümsetebilmek, moral olabilmek için Metrobüste canlı canlı arabesk şarkılar okuyacak olan Eren; pandemi sonrası bu buluşmayı gerekli izinler alındıktan yapmak için sabırsızlanıyorum ama dayanamayıp her an sürpriz bir durakta Metrobüs’ün içinde canlı canlı insanlara şarkı söylerken beni görebilirsiniz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.