SONDAJ KUYUSUNA SIKIŞAN YAVRU KÖPEK KURTARILDI

DİĞER 06.04.2018 - 17:48, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4095+ kez okundu.
 

SONDAJ KUYUSUNA SIKIŞAN YAVRU KÖPEK KURTARILDI

Burdur Merkez sahilevleri yakınlarında yavru bir köpeğin 90 metre derinliğinde 35-40 cm çapındaki sondaj kuyusuna düştüğü bilgisi alınmıştır.
Burdur merkez sahilevleri yakınlarında bulunan 90 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşen yavru köpek için 20:50'de Müdürlüğümüze ulaşan ihbarda AFAD Arama Kurtarma Ekibimiz olay yerine ulaştı. Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri ile koordineli şekilde sondaj kuyusunun takriben 12-13. metresinde sıkışan yavru köpeğin kurtarılması için gece saat 03:00'e kadar Afad ve Burdur İtfaiye ekipleri ile fen işlerine mensup yardımcı ekipler ile 6-7 süren çalışmalar, bu sabah saat 08:30'da tekrar başlamış olup; AFAD İl Müdürlüğümüz envanterindeki enkaz altı görüntüleme ve dinleme cihazının da kullanıldığı kurtarma operasyonu saat 15:00 itibariyle başarıyla sonuçlanmış 12-13 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yavru köpek canlı olarak sağlıklı bir biçimde kurtarılmıştır.               ANNE KÖPEK SAATLER SÜREN ÇALIŞMAYI UZAKTAN İZLEDİ    Burdur AFAD Ekipleri ile Burdur Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gece ve gündüz iki aşamalı olarak sürdürdüğü çalışmaları uzaktan izleyen Anne köpek yavrusuna kavuşmayı yavrusu kurtarılır kurtarılmaz kendine has hareketleri ile yavrusunu yalayarak sevinç ile karşılayarak belli etti. Görevlilerin elinden kurtulan yavru köpek ise çalışmaları uzaktan izleyen annesini beklediğini görünce koşarak yanına gitti. Çalışmaları bitiren ekipler olay yerinden ayrıldı.
Burdur Merkez sahilevleri yakınlarında yavru bir köpeğin 90 metre derinliğinde 35-40 cm çapındaki sondaj kuyusuna düştüğü bilgisi alınmıştır.

Burdur merkez sahilevleri yakınlarında bulunan 90 metre derinliğindeki sondaj kuyusuna düşen yavru köpek için 20:50'de Müdürlüğümüze ulaşan ihbarda AFAD Arama Kurtarma Ekibimiz olay yerine ulaştı. Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri ile koordineli şekilde sondaj kuyusunun takriben 12-13. metresinde sıkışan yavru köpeğin kurtarılması için gece saat 03:00'e kadar Afad ve Burdur İtfaiye ekipleri ile fen işlerine mensup yardımcı ekipler ile 6-7 süren çalışmalar, bu sabah saat 08:30'da tekrar başlamış olup; AFAD İl Müdürlüğümüz envanterindeki enkaz altı görüntüleme ve dinleme cihazının da kullanıldığı kurtarma operasyonu saat 15:00 itibariyle başarıyla sonuçlanmış 12-13 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yavru köpek canlı olarak sağlıklı bir biçimde kurtarılmıştır.

              ANNE KÖPEK SAATLER SÜREN ÇALIŞMAYI UZAKTAN İZLEDİ

   Burdur AFAD Ekipleri ile Burdur Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gece ve gündüz iki aşamalı olarak sürdürdüğü çalışmaları uzaktan izleyen Anne köpek yavrusuna kavuşmayı yavrusu kurtarılır kurtarılmaz kendine has hareketleri ile yavrusunu yalayarak sevinç ile karşılayarak belli etti. Görevlilerin elinden kurtulan yavru köpek ise çalışmaları uzaktan izleyen annesini beklediğini görünce koşarak yanına gitti. Çalışmaları bitiren ekipler olay yerinden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.