SPORA VE SPORCUYA DESTEK YİNE ALPARSLAN DURSUN'DAN..

SPOR 21.03.2019 - 17:39, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4548+ kez okundu.
 

SPORA VE SPORCUYA DESTEK YİNE ALPARSLAN DURSUN'DAN..

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor.
Burdur Bucak ilçesi Belediye  Başkan adayı Dursun, Kübra Halı Sahada düzenlenen Ali Toprak Halı Saha Turnuvası'nda ödül törenine katıldı.Turnuvaya sponsor olarak destek veren Başkan adayı Alparslan Dursun, ödül töreninde dereceye giren oyuncu ve takımlara ödüllerini takdim etti.  Başta onurumuz ve gururumuz Bucak Bld. Oğuzhanspor olmak üzere ilçemizdeki diğer tüm spor kulüplerine olan desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bugünde halı saha turnuvasında dereceye giren oyuncularımızı ve takımlarımızı ödüllendirdik. Onları tebrik ediyoruz. Bundan sonra da spora olan desteğimiz sürmeye devam edeceğini belirtiyor, tüm sporseverlere İYİ günler diliyorum" ifadelerini kullandı. Ali Toprak Halı Saha Turnuvası'nda dereceye girenler ise şöyle oluştu: Şampiyon: Kayıboyu İkinci:Yenidoğanlar Üçüncü: İYİ Akbaşoğlu En centilmen oyuncu: Saim Coşkun En iyi kaleci: Mustafa Durmaz En centilmen takım : Bulls
Bucak Belediyesi Oğuzhanspor'a verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren İYİ Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Av. Alparslan Ahmet Dursun, spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor.

Burdur Bucak ilçesi Belediye  Başkan adayı Dursun, Kübra Halı Sahada düzenlenen Ali Toprak Halı Saha Turnuvası'nda ödül törenine katıldı.Turnuvaya sponsor olarak destek veren Başkan adayı Alparslan Dursun, ödül töreninde dereceye giren oyuncu ve takımlara ödüllerini takdim etti. 

Başta onurumuz ve gururumuz Bucak Bld. Oğuzhanspor olmak üzere ilçemizdeki diğer tüm spor kulüplerine olan desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bugünde halı saha turnuvasında dereceye giren oyuncularımızı ve takımlarımızı ödüllendirdik. Onları tebrik ediyoruz. Bundan sonra da spora olan desteğimiz sürmeye devam edeceğini belirtiyor, tüm sporseverlere İYİ günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Toprak Halı Saha Turnuvası'nda dereceye girenler ise şöyle oluştu:

Şampiyon: Kayıboyu

İkinci:Yenidoğanlar

Üçüncü: İYİ Akbaşoğlu

En centilmen oyuncu: Saim Coşkun

En iyi kaleci: Mustafa Durmaz

En centilmen takım : Bulls

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.