TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL’DEN BURDUR’A ZİYARET

GÜNDEM 12.05.2022 - 18:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3224+ kez okundu.
 

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL’DEN BURDUR’A ZİYARET

Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katılmak için Burdur’a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ilk olarak Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.
 Valilik protokol girişinde karşılamanın ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil Valilik Şeref Defterini imzaladı. Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. Valilik makamında Burdur Valisi Ali Arlantaş tarafından ağırlanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdile, Burdur da yapılan Tarım ve hayvancılık konusunda kısa bir bilgi aktardı. Ziyaretlerinin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Burdur’daki tarım ve hayvancılıkla ilgili genel bilgi verdi. Valilik ziyareti sonrası, Dr. Nihat Pakdil Bakanlığına bağlı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Müdürlük personeli ile bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Pakdil sonrasında Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katıldı.  
Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katılmak için Burdur’a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil ilk olarak Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.

 Valilik protokol girişinde karşılamanın ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil Valilik Şeref Defterini imzaladı. Burdur Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.

Valilik makamında Burdur Valisi Ali Arlantaş tarafından ağırlanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdile, Burdur da yapılan Tarım ve hayvancılık konusunda kısa bir bilgi aktardı. Ziyaretlerinin ardından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Burdur’daki tarım ve hayvancılıkla ilgili genel bilgi verdi.

Valilik ziyareti sonrası, Dr. Nihat Pakdil Bakanlığına bağlı İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ziyarette bulunarak Müdürlük personeli ile bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Pakdil sonrasında Burdur Teke Yöresi 7. Tarım, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarı açılışına katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.