TEKVANDO SPORUNDA BAŞARI İLE DÖNDÜLER

SPOR 02.11.2021 - 13:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3128+ kez okundu.
 

TEKVANDO SPORUNDA BAŞARI İLE DÖNDÜLER

Burdur Belediye Spor Taekwondo Kulübü Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor onunda yapılan Türkiye Şampiyonası sıralamasında ilk 8’e girdi
28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor onunda yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae şampiyonasında, 204 kulüp ve 1200 sporcunun katıldığı müsabakalarda, Burdur Belediyesi Taekwondo kulübünü temsil eden, kulüp antrenörümüz Erdem Durmaz 41 - 50 yaş büyükler kategorisinde eleme ve yarı finali geçerek finale yükselip faal milli sporcular arasında ilk 8 de yer aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor salonunda düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae şampiyonasında Personelimiz Erdem Durmaz Milli Sporcular arasında ilk 8’de yer alarak İlimizi ve Belediyemizi temsil etti. İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.  
Burdur Belediye Spor Taekwondo Kulübü Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor onunda yapılan Türkiye Şampiyonası sıralamasında ilk 8’e girdi

28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor onunda yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae şampiyonasında, 204 kulüp ve 1200 sporcunun katıldığı müsabakalarda, Burdur Belediyesi Taekwondo kulübünü temsil eden, kulüp antrenörümüz Erdem Durmaz 41 - 50 yaş büyükler kategorisinde eleme ve yarı finali geçerek finale yükselip faal milli sporcular arasında ilk 8 de yer aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ercengiz “28 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında Ankara Mamak Hidayet Türkoğlu spor salonunda düzenlenen Türkiye Taekwondo Poomsae şampiyonasında Personelimiz Erdem Durmaz Milli Sporcular arasında ilk 8’de yer alarak İlimizi ve Belediyemizi temsil etti. İlimizin adının başarı ile anılmasını sağlayan her sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Burdur Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm spor branşların da destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.