TEŞEKKÜR

SAĞLIK 07.11.2022 - 15:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2520+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜR

Burdur Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Mesleğini en iyi şekilde yapan ve hastalarına hizmet veren Dr. Esra Yüksel Hanıma ilk teşhis ile doğru tedavisi için teşekkür ediyorum.
AYRICA Mide oluşan yara için sevk edildiğim Süleyman Demirel Üniversitesi Onkoloji Bölümünde. İlaçlı tedavi bölümünde Kemoterapi bölümü öğretim üyeleri ile hemşire ve bölüm çalışanlarına, Onkoloji Cerrahi Bölümü öğretim üyelerinden Seda Baştürk, Hocama asistanlarına, İntörn doktorları ve bölüm çalışanlarına, sorunun çözümü için Ameliyatıma giren tüm sağlık personeline Prof Dr. Recep Çetin ve Doç Dr. M. Zafer Sabuncuoğlu hocarıma başarılı bir ameliyat ile yeniden hayata döndüren hocalarıma Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum.  
Burdur Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Mesleğini en iyi şekilde yapan ve hastalarına hizmet veren Dr. Esra Yüksel Hanıma ilk teşhis ile doğru tedavisi için teşekkür ediyorum.

AYRICA

Mide oluşan yara için sevk edildiğim Süleyman Demirel Üniversitesi Onkoloji Bölümünde. İlaçlı tedavi bölümünde Kemoterapi bölümü öğretim üyeleri ile hemşire ve bölüm çalışanlarına, Onkoloji Cerrahi Bölümü öğretim üyelerinden Seda Baştürk, Hocama asistanlarına, İntörn doktorları ve bölüm çalışanlarına, sorunun çözümü için Ameliyatıma giren tüm sağlık personeline Prof Dr. Recep Çetin ve Doç Dr. M. Zafer Sabuncuoğlu hocarıma başarılı bir ameliyat ile yeniden hayata döndüren hocalarıma Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi yönetimine teşekkür ediyorum.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.