TİCARET ODASINDAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ZİYARET

TEKNOLOJİ 10.02.2020 - 10:42, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3345+ kez okundu.
 

TİCARET ODASINDAN TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ZİYARET

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, İzmir’deki Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 4. Büyük Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu AGROEXPO 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret ederek, fuara katılan Burdurlu firmaları yalnız bırakmadılar. Bu yıl on beşincisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuarı yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırladı. İlk günlerde 300 bin dolayındaki ziyaretçiyi misafir eden fuarda 700 milyon dolarlık iş hacmiyle yerli ve yabancı tarım ve hayvancılık sektörü tarafları bir araya geldi. Fuarın ziyaretçileri tarım ve hayvancılık sektöründe güncel bilgilere sahip oldu. Fuarla birlikte gıda katkı ve yardımcı maddeler, soğuk oda soğutma sistem ve teknolojileri, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, gübre, zirai ilaçlar, seracılık ve seracılık ekipmanları, sulama alet, makina ve sistemleri, organik tarım sektörü, tarımsal kimya ürünleri, meteorolojik ölçüm sistemleri, toprak ölçüm sistemleri, ambalaj sektörü ve en yeni teknolojileri tanıma imkanı sunulmuş oldu. Bu tür fuarların önemli olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “İzmir’deki Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu sektörlerdeki tüm aktörleri bir araya getirmektedir. Tarım ve hayvancılık sektörünün tüm tarafları bu fuar vesilesiyle bilgi alışverişi, ticari işbirlikleri, pazar büyütme ve geleceğe yönelik adımların atılması için bilgilerini güncelleyip, tecrübeleniyor. Her türlü ekonomik büyüme ve gelişmeyi takip eden Odamız, bu fuarda da sorumluluğunu yerine getirmektedir” diye konuştu.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti, İzmir’deki Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın 4. Büyük Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Hüseyin Yardım, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Ali Daldal, Hakan Yoran ve Ozan Kısaoğlu AGROEXPO 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret ederek, fuara katılan Burdurlu firmaları yalnız bırakmadılar.

Bu yıl on beşincisi düzenlenen uluslararası tarım ve hayvancılık fuarı yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiyi ağırladı. İlk günlerde 300 bin dolayındaki ziyaretçiyi misafir eden fuarda 700 milyon dolarlık iş hacmiyle yerli ve yabancı tarım ve hayvancılık sektörü tarafları bir araya geldi. Fuarın ziyaretçileri tarım ve hayvancılık sektöründe güncel bilgilere sahip oldu. Fuarla birlikte gıda katkı ve yardımcı maddeler, soğuk oda soğutma sistem ve teknolojileri, tohum, fide, fidan ve bahçecilik, gübre, zirai ilaçlar, seracılık ve seracılık ekipmanları, sulama alet, makina ve sistemleri, organik tarım sektörü, tarımsal kimya ürünleri, meteorolojik ölçüm sistemleri, toprak ölçüm sistemleri, ambalaj sektörü ve en yeni teknolojileri tanıma imkanı sunulmuş oldu.

Bu tür fuarların önemli olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, “İzmir’deki Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu sektörlerdeki tüm aktörleri bir araya getirmektedir. Tarım ve hayvancılık sektörünün tüm tarafları bu fuar vesilesiyle bilgi alışverişi, ticari işbirlikleri, pazar büyütme ve geleceğe yönelik adımların atılması için bilgilerini güncelleyip, tecrübeleniyor. Her türlü ekonomik büyüme ve gelişmeyi takip eden Odamız, bu fuarda da sorumluluğunu yerine getirmektedir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.