TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE “İLERİ EXCEL EĞİTİMİ”

TEKNOLOJİ 18.12.2020 - 11:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2512+ kez okundu.
 

TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE “İLERİ EXCEL EĞİTİMİ”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine online ve ücretsiz eğitim programları “İleri Excel Eğitimi” ile devam etti.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BUTSO) ZOOM programı üzerinden düzenlediği ve 3 gün süren “İleri Excel Eğitimi” sona erdi. Eğitimlere kent merkezi ve ilçelerdeki işletmelerden katılım sağlandı. 15 Aralık Salı günü başlayıp 17 Aralık Perşembe günü sona eren eğitimlerde işletmelerin özellikle muhasebe kayıtları, gelir gider tabloları, ürün- mal- malzeme çizelgeleri ve bunların istatistiklerinin oluşturulmasında excel programının avantajları ayrıntılarıyla anlatıldı. Eğitim programı Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezinden (ANDEM) Fatoş Kocabörek yaptığı Açılışın sunumuyla gerçekleşti. Eğitmen Fatoş Kocabörek tarafından yapılan sunumda: Excel programındaki kısa yol tuşları ve sekmelerin özellikleri, kısa yollar, satır ve sütunlar,  satır ve sütunların gizleme- gösterilmesi, hücre adı ve kodlamaları, yeni sayfalar oluşturup çoklu sayfalarda çalışmak, çoklu işlemlerde tablolardaki dört işlem formülleri, yazdırılacak alanı seçme ve yazıcıdan çıktısını almak, dosyalar hakkında pratik çalışmalar, giriş bölümü, excel seçenekleri ve alt sekmelerin fonksiyonları, hücrelerin kopyalanması, yazı tipi, hizalama, sayılar, dolgu renkleri, sıralama, koşullu biçimlendirme, yeni biçimlendirmelerin yanı sıra dosya, giriş, ekle, sayfa düzeni, formüller, veri, gözden geçir, görünüm, geliştirici sekmeleri detaylarıyla ve örneklemeleriyle anlatıldı. Sunumda ölçek, tablo oluşturmak, grafik oluşturmak ve hücreler arası köprü oluşturmak konularında da güncel bilgiler verildi. BAŞKAN YUSUF KEYİK’TEN TEŞEKKÜR Online ve ücretsiz eğitimi hazırlayan, gerçekleştiren ve eğitime katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Odamızın düzenlediği İleri Excel Eğitimi’ne kent merkezi ve ilçelerimizdeki işletmelerden de katılım sağlandı.  Eğitim programlarımızda güncel, faydalı ve bilgilendirici sunumlar yapıldı. Katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldık. Online ve ücretsiz eğitimler hakkında 2021 yılı için de planlamalarımız var” şeklinde konuştu.  
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine online ve ücretsiz eğitim programları “İleri Excel Eğitimi” ile devam etti.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nın (BUTSO) ZOOM programı üzerinden düzenlediği ve 3 gün süren “İleri Excel Eğitimi” sona erdi. Eğitimlere kent merkezi ve ilçelerdeki işletmelerden katılım sağlandı. 15 Aralık Salı günü başlayıp 17 Aralık Perşembe günü sona eren eğitimlerde işletmelerin özellikle muhasebe kayıtları, gelir gider tabloları, ürün- mal- malzeme çizelgeleri ve bunların istatistiklerinin oluşturulmasında excel programının avantajları ayrıntılarıyla anlatıldı. Eğitim programı Antalya Danışmanlık ve Eğitim Merkezinden (ANDEM) Fatoş Kocabörek yaptığı Açılışın sunumuyla gerçekleşti. Eğitmen Fatoş Kocabörek tarafından yapılan sunumda: Excel programındaki kısa yol tuşları ve sekmelerin özellikleri, kısa yollar, satır ve sütunlar,  satır ve sütunların gizleme- gösterilmesi, hücre adı ve kodlamaları, yeni sayfalar oluşturup çoklu sayfalarda çalışmak, çoklu işlemlerde tablolardaki dört işlem formülleri, yazdırılacak alanı seçme ve yazıcıdan çıktısını almak, dosyalar hakkında pratik çalışmalar, giriş bölümü, excel seçenekleri ve alt sekmelerin fonksiyonları, hücrelerin kopyalanması, yazı tipi, hizalama, sayılar, dolgu renkleri, sıralama, koşullu biçimlendirme, yeni biçimlendirmelerin yanı sıra dosya, giriş, ekle, sayfa düzeni, formüller, veri, gözden geçir, görünüm, geliştirici sekmeleri detaylarıyla ve örneklemeleriyle anlatıldı. Sunumda ölçek, tablo oluşturmak, grafik oluşturmak ve hücreler arası köprü oluşturmak konularında da güncel bilgiler verildi.

BAŞKAN YUSUF KEYİK’TEN TEŞEKKÜR

Online ve ücretsiz eğitimi hazırlayan, gerçekleştiren ve eğitime katılanlara ayrı ayrı teşekkür eden BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Odamızın düzenlediği İleri Excel Eğitimi’ne kent merkezi ve ilçelerimizdeki işletmelerden de katılım sağlandı.  Eğitim programlarımızda güncel, faydalı ve bilgilendirici sunumlar yapıldı. Katılımcılardan olumlu geri dönüşler aldık. Online ve ücretsiz eğitimler hakkında 2021 yılı için de planlamalarımız var” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.