TOBB’DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE YENİ FIRSATLAR

DİĞER 02.12.2021 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2562+ kez okundu.
 

TOBB’DAN KADIN GİRİŞİMCİLERE YENİ FIRSATLAR

TOBB 1. Bölge Batı Akdeniz Temsilcisi Antalya KGK Başkanı Serap Kocaoğlu, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen “Girişimin Kadın Kahramanları” Projesinde online eğitimlere Antalya’da devam edildi. On ikincisi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen kadın girişimcilerle yüz yüze eğitimleri kapsayan roadshowa BUTSO KGK Başkanı Sevim Zorlu da katıldı. Eğitim toplantısı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun yanı sıra TOBB 1. Bölge Batı Akdeniz Temsilcisi ve TOBB Antalya KGK Başkanı Serap Kocaoğlu, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile yapıldı. Programda Beko 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere de özel bir panelde detaylar aktarıldı. CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK Toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede kadın girişimcilerin başarıya ulaşmaları için desteklerinin devam edeceğini belirten Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırarak, girişimci kadınların ekonomik büyümeye daha fazla katılımında ve rol almasında desteklerimiz devam ediyor. TOBB’un devreye aldığı yeni çalışmalarla çeşitli ekonomik gelişim fırsatları oluşturuluyor. Oda olarak Kadın Girişimciler Kurulumuzun çarşamba günü Antalya’daki proje toplantısında yer almasına destek verdik. Bu ve bunun gibi faaliyetlerle girişimciliğin yaygınlaştırılmasını, ilimizdeki kadınların ticaret hayatlarında yeni vizyonlar kazanmasını, ekonomilerini geliştirerek artırmalarını ve neticede başarıya ulaşmalarını umut ediyorum” dedi. EKONOMİDEKİ GELİŞMELERE ADAPTE OLMAK BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Sevim Zorlu: “Ülkemizdeki ekonomik değişimler ve girişimcilik alanlarında yapılan güncellemelerle bölgemizdeki ve ilimizdeki kadın girişimci sayısının artırılması, kadınların ekonomilerine daha fazla katkı sağlaması, üretkenliklerine vizyon kazandırılması ve ticaret hayatındaki gelişmelere adapte olmaları daha fazla önem kazandı. Her geçen gün kendi aramızda paylaşımcılığı artıran ve daha fazla katılım oluşturan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odasındaki eğitim toplantısında sunulan ana fikirleri ve gelişmeleri KGK üyelerimize aktaracağım. Bizlere destek veren BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Keyik’e bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu. Toplantı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun yaptığı konuşmalarla devam etti.  
TOBB 1. Bölge Batı Akdeniz Temsilcisi Antalya KGK Başkanı Serap Kocaoğlu, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ve Beko iş birliğinde, Arçelik Perakende Akademi desteğiyle hayata geçirilen “Girişimin Kadın Kahramanları” Projesinde online eğitimlere Antalya’da devam edildi. On ikincisi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen kadın girişimcilerle yüz yüze eğitimleri kapsayan roadshowa BUTSO KGK Başkanı Sevim Zorlu da katıldı.

Eğitim toplantısı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun yanı sıra TOBB 1. Bölge Batı Akdeniz Temsilcisi ve TOBB Antalya KGK Başkanı Serap Kocaoğlu, Arçelik Perakende Akademi ve Beko yöneticilerinin katılımı ile yapıldı. Programda Beko 100 Kadın Bayi projesi kapsamında bayi olmak isteyenlere de özel bir panelde detaylar aktarıldı.

CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAK

Toplantı hakkında yaptığı değerlendirmede kadın girişimcilerin başarıya ulaşmaları için desteklerinin devam edeceğini belirten Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik; “Cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırarak, girişimci kadınların ekonomik büyümeye daha fazla katılımında ve rol almasında desteklerimiz devam ediyor. TOBB’un devreye aldığı yeni çalışmalarla çeşitli ekonomik gelişim fırsatları oluşturuluyor. Oda olarak Kadın Girişimciler Kurulumuzun çarşamba günü Antalya’daki proje toplantısında yer almasına destek verdik. Bu ve bunun gibi faaliyetlerle girişimciliğin yaygınlaştırılmasını, ilimizdeki kadınların ticaret hayatlarında yeni vizyonlar kazanmasını, ekonomilerini geliştirerek artırmalarını ve neticede başarıya ulaşmalarını umut ediyorum” dedi.

EKONOMİDEKİ GELİŞMELERE ADAPTE OLMAK

BUTSO Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Sevim Zorlu: “Ülkemizdeki ekonomik değişimler ve girişimcilik alanlarında yapılan güncellemelerle bölgemizdeki ve ilimizdeki kadın girişimci sayısının artırılması, kadınların ekonomilerine daha fazla katkı sağlaması, üretkenliklerine vizyon kazandırılması ve ticaret hayatındaki gelişmelere adapte olmaları daha fazla önem kazandı. Her geçen gün kendi aramızda paylaşımcılığı artıran ve daha fazla katılım oluşturan çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Çarşamba günü Antalya Ticaret ve Sanayi Odasındaki eğitim toplantısında sunulan ana fikirleri ve gelişmeleri KGK üyelerimize aktaracağım. Bizlere destek veren BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yusuf Keyik’e bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Toplantı TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu’nun yaptığı konuşmalarla devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.