TÜRK ASILLI İNGİLİZ SANATÇIDAN YENİ PROJE

SANAT 24.03.2021 - 22:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3042+ kez okundu.
 

TÜRK ASILLI İNGİLİZ SANATÇIDAN YENİ PROJE

‘Ruhum Yok’ projesinin etkileşiminden memnun olan sanatçı; 'gerek radyolar gerekse dijital medya üzerinde beklediğimizin üzerinde bir geri dönüş ve ilgi alıyoruz.
Türk asıllı başarılı sanatçı ‘Gamze Akın’,  ‘Ruhum Yok’ ismini verdiği müzik projesini yayınladı. Başarılı müzik sanatçısı yaşadığı yer olan İngiltere’de düzenlediği, söz ve müziğinde kendi imzasını taşıyan son müzik çalışması ‘Ruhum Yok’ için; 'kaleme aldığım en özel eserlerimden biri' şeklinde paylaşım yapan genç ses, yeniliklerin yer aldığı yeni kariyer döneminide paylaşmayı ihmal etmedi.   ‘Ruhum Yok’ projesinin etkileşiminden memnun olan sanatçı; 'gerek radyolar gerekse dijital medya üzerinde beklediğimizin üzerinde bir geri dönüş ve ilgi alıyoruz, tüm pandemi zorluklarına rağmen bu moral bizi yeni projeleri hızlandırmaya ve dijital mecralarda daha fazla projeler yayınlamaya yönlendirdi. Bu noktada tüm dünya üzerinden destek aldığımız ekip arkadaşlarımız ile sevenlerimiz için bir sürü yenilik ve müzik dolu içerik hazırladık' dedi.  Gamze Akın’ı dijital müzik platformları ve resmi medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.  
‘Ruhum Yok’ projesinin etkileşiminden memnun olan sanatçı; 'gerek radyolar gerekse dijital medya üzerinde beklediğimizin üzerinde bir geri dönüş ve ilgi alıyoruz.

Türk asıllı başarılı sanatçı ‘Gamze Akın’,  ‘Ruhum Yok’ ismini verdiği müzik projesini yayınladı. Başarılı müzik sanatçısı yaşadığı yer olan İngiltere’de düzenlediği, söz ve müziğinde kendi imzasını taşıyan son müzik çalışması ‘Ruhum Yok’ için; 'kaleme aldığım en özel eserlerimden biri' şeklinde paylaşım yapan genç ses, yeniliklerin yer aldığı yeni kariyer döneminide paylaşmayı ihmal etmedi.
 
‘Ruhum Yok’ projesinin etkileşiminden memnun olan sanatçı; 'gerek radyolar gerekse dijital medya üzerinde beklediğimizin üzerinde bir geri dönüş ve ilgi alıyoruz, tüm pandemi zorluklarına rağmen bu moral bizi yeni projeleri hızlandırmaya ve dijital mecralarda daha fazla projeler yayınlamaya yönlendirdi. Bu noktada tüm dünya üzerinden destek aldığımız ekip arkadaşlarımız ile sevenlerimiz için bir sürü yenilik ve müzik dolu içerik hazırladık' dedi.
 Gamze Akın’ı dijital müzik platformları ve resmi medya hesapları üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.