TÜRKİYE PLAJ GÜREŞİ 2’İNCİSİ BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

SPOR 04.07.2019 - 12:47, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3921+ kez okundu.
 

TÜRKİYE PLAJ GÜREŞİ 2’İNCİSİ BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye plaj güreşi 2’incisi Burdurlu Güreşçi İbrahim Şen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonasında, Yıldız, Genç ve Büyüklerin Serbest, Greko-Romen dallarında erkekler ve kadın sporcuların da mücadele ettiği şampiyonada 90. Kilo gurubunda müsabakaya giren İbrahim Şen Gümüş madalya sahibi oldu. Plaj güreşinin yeni olduğunu ifade eden İbrahim Şen ancak katıldığı müsabakada güçlü rakipleri olduğunu yapılan karşılaşmalarda rakipleri kıyasıya mücadele sürdürdüğünü ve  ikinci olarak kürsüye çıktığını belirtti  Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonasında, toplanda ise 69 kadın, 323 erkek güreşçi katıldı. 90 Kg da Türkiye Plaj Güreş Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi olan İbrahim Şen, Burdur için çok yeni bir spor karşılaşması olan Plaj Güreşinin gelecek yıllarda Burdur gölü kıyısında yapılmasına katkı koyabileceğini dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.  madalya sevincini Başkan Ercengiz ile paylaştı  Başkan Ercengiz; “Türkiye Plaj güreşi şampiyonasında Burdur’umuzu temsil eden evladımız İbrahim Şen’e, ailesine ve antrenörlerine haklı bir gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle sporda doğru spor yatırımları, spor okulları ile bu başarıların artacağına inanıyorum. Güreşçimiz önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacak.” dedi.  
Türkiye plaj güreşi 2’incisi Burdurlu Güreşçi İbrahim Şen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonasında, Yıldız, Genç ve Büyüklerin Serbest, Greko-Romen dallarında erkekler ve kadın sporcuların da mücadele ettiği şampiyonada 90. Kilo gurubunda müsabakaya giren İbrahim Şen Gümüş madalya sahibi oldu. Plaj güreşinin yeni olduğunu ifade eden İbrahim Şen ancak katıldığı müsabakada güçlü rakipleri olduğunu yapılan karşılaşmalarda rakipleri kıyasıya mücadele sürdürdüğünü ve  ikinci olarak kürsüye çıktığını belirtti

 Geçtiğimiz günlerde Bursa’nın Mudanya ilçesinde yapılan Plaj Güreşi Türkiye Şampiyonasında, toplanda ise 69 kadın, 323 erkek güreşçi katıldı. 90 Kg da Türkiye Plaj Güreş Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi olan İbrahim Şen, Burdur için çok yeni bir spor karşılaşması olan Plaj Güreşinin gelecek yıllarda Burdur gölü kıyısında yapılmasına katkı koyabileceğini dile getirerek Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.  madalya sevincini Başkan Ercengiz ile paylaştı 

Başkan Ercengiz; “Türkiye Plaj güreşi şampiyonasında Burdur’umuzu temsil eden evladımız İbrahim Şen’e, ailesine ve antrenörlerine haklı bir gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Özellikle sporda doğru spor yatırımları, spor okulları ile bu başarıların artacağına inanıyorum. Güreşçimiz önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacak.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.