UKRAYNA’NIN ANTALYA KONSOLOSU EMİR RUSTAMOV BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 19.04.2021 - 16:16, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3656+ kez okundu.
 

UKRAYNA’NIN ANTALYA KONSOLOSU EMİR RUSTAMOV BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Dost bir havada gerçekleşen ziyarette iki ülke arasındaki ilişkilere yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Konsolosu Emir Rustamov ile hem ülkeler hem de Burdur şehri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Burdur Belediyesi ile kardeş kent ilişkileriyle hem kültürel hem de ticari faaliyetlerin başlatılabilmesi için kardeş kent teklifinde bulundum. Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov’da bu fikre olumlu baktıklarını ve Ukrayna kentleri ile Burdur arasında kardeş şehir ilişikleri kurulması yönünde gerekli adımlar atacaklarını ifade etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret anısına Başkan Ercengiz, Ukrayna Antalya Konsolosu’na Anmalık takdim etti.  
Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Dost bir havada gerçekleşen ziyarette iki ülke arasındaki ilişkilere yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Konsolosu Emir Rustamov ile hem ülkeler hem de Burdur şehri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Burdur Belediyesi ile kardeş kent ilişkileriyle hem kültürel hem de ticari faaliyetlerin başlatılabilmesi için kardeş kent teklifinde bulundum. Ukrayna'nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov’da bu fikre olumlu baktıklarını ve Ukrayna kentleri ile Burdur arasında kardeş şehir ilişikleri kurulması yönünde gerekli adımlar atacaklarını ifade etti. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret anısına Başkan Ercengiz, Ukrayna Antalya Konsolosu’na Anmalık takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.