ÜLKEMİZ DOĞAL PLATO

SANAT 14.02.2021 - 22:27, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4229+ kez okundu.
 

ÜLKEMİZ DOĞAL PLATO

Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle defilelere ara veren Cafer Andıç, ünlü mankenlerin katılımıyla Kapadokya’da büyük bir katalog çekimi yapmaya karar verdi…
İç Anadolu Bölgesi’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kapadokya ilçesi, ünlü modacının yapacağı çekimler için doğal plato olacak. Ünlü modacı Cafer Andıç eşliğinde ilçeye gidecek ünlü mankenler, Peri Bacaları’nın olduğu bölgede ve doğal ortamlarda çekimler gerçekleştirecek. Ülkemizin moda çekimleri için adeta doğal plato olduğunu vurgulayan ünlü modacı Cafer Andıç, ülke tanıtımında bu tarz çekimlerin büyük rol oynadığı ifadesinde bulundu. Best Of Model birincisi Melisa Imrak’ın yanında yabancı top modellerinde yer alacağı çalışmada Cafer Andıç: “İmkânlar el verdiği sürece hem ülke tanıtımına yardımcı olmak hem de daha özgür ortamda, sınırsız çalışabilmek adına eşsiz doğal güzelliklerimizle kreasyonlarımı tanıtmayı tercih ediyorum. Ünlü mankenlerin katılacağı moda çekimimiz dünya çapında olacak ve aynı zamanda bu özel çekim turizme de büyük katkı sağlayacak. Bu çekim için Kapadokya’yı tercih nedeni şu; Kapadokya’nın özel bir havası ve manzarası var ve tamamen doğal plato oluşu ve dokusudur. Manzarası ayrı güzel, ışığı ayrı güzel ve insanları çok özel, bu çekimle beraber tüm dünya tekrar hem mankenlerimize hem de Kapadokya’ya hayran kalacak” dedi.  
Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle defilelere ara veren Cafer Andıç, ünlü mankenlerin katılımıyla Kapadokya’da büyük bir katalog çekimi yapmaya karar verdi…

İç Anadolu Bölgesi’nin en popüler turizm merkezlerinden biri olan Nevşehir’in Kapadokya ilçesi, ünlü modacının yapacağı çekimler için doğal plato olacak. Ünlü modacı Cafer Andıç eşliğinde ilçeye gidecek ünlü mankenler, Peri Bacaları’nın olduğu bölgede ve doğal ortamlarda çekimler gerçekleştirecek. Ülkemizin moda çekimleri için adeta doğal plato olduğunu vurgulayan ünlü modacı Cafer Andıç, ülke tanıtımında bu tarz çekimlerin büyük rol oynadığı ifadesinde bulundu.

Best Of Model birincisi Melisa Imrak’ın yanında yabancı top modellerinde yer alacağı çalışmada Cafer Andıç: “İmkânlar el verdiği sürece hem ülke tanıtımına yardımcı olmak hem de daha özgür ortamda, sınırsız çalışabilmek adına eşsiz doğal güzelliklerimizle kreasyonlarımı tanıtmayı tercih ediyorum. Ünlü mankenlerin katılacağı moda çekimimiz dünya çapında olacak ve aynı zamanda bu özel çekim turizme de büyük katkı sağlayacak. Bu çekim için Kapadokya’yı tercih nedeni şu; Kapadokya’nın özel bir havası ve manzarası var ve tamamen doğal plato oluşu ve dokusudur. Manzarası ayrı güzel, ışığı ayrı güzel ve insanları çok özel, bu çekimle beraber tüm dünya tekrar hem mankenlerimize hem de Kapadokya’ya hayran kalacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.