ÜLKEMİZİ VE HALKINI KARŞILIKSIZ SEVDİ

YAŞAM 06.11.2021 - 12:50, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3103+ kez okundu.
 

ÜLKEMİZİ VE HALKINI KARŞILIKSIZ SEVDİ

Demokratik Sol Parti’nin Kurucu ve manevi lideri Bülent Ecevit ülkemizi, halkını karşılıksız sevdiği için halkının Karaoğlanı oldu.
Demokratik Sol Parti Burdur İl Başkanı Ali Ünal, Demokratik Sol Parti Kurucu lideri ve Manevi Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit’i ölümünün 15 yılında biz her geçen yılda saygıyla özlemle anacağız. Her zaman “onun manevi huzurunda her geçen günde unutmadık ve unutturmayacağız.” Onun bizlere gösterdiği yolda onu unutmadan ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Demokratik Sol Parti, kadroları olarak onun gösterdiği ve ışık olduğu hedeflere en son gücümüze kadar inançla gururla yolumuza devam edeceğiz. Geçmişte neyi niçin hedef almışsak yolumuza ve hedeflerimize ulaşmak için görevdeyiz bu günde topluma onun başarılarını örnek olarak gösterenler ne yazık ki güç zehirlenmesinin etkisi ile yanlış yorumlamalar ile onun ilkelerini ve hedeflerini eleştirmektedirler. Biz Demokratik Sol Partililer olarak her zaman onun manevi huzurunda her yılda onu anmaya devam ederek Demokratik Sol Parti’yi halkın umudu olması için son gücümüze kadar çalışmalarımızı sürdürüyor ve sürdüreceğiz. Ülkenin karanlılar ve zor şartlardan çıkmasının tek reçetesinin manevi liderimiz Bülent Ecevit’in bizlere gösterdiği hedeflerde ve izlediği politikalar ile projelerde olduğunu tekrarlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek isterim  
Demokratik Sol Parti’nin Kurucu ve manevi lideri Bülent Ecevit ülkemizi, halkını karşılıksız sevdiği için halkının Karaoğlanı oldu.

Demokratik Sol Parti Burdur İl Başkanı Ali Ünal, Demokratik Sol Parti Kurucu lideri ve Manevi Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit’i ölümünün 15 yılında biz her geçen yılda saygıyla özlemle anacağız. Her zaman “onun manevi huzurunda her geçen günde unutmadık ve unutturmayacağız.” Onun bizlere gösterdiği yolda onu unutmadan ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Demokratik Sol Parti, kadroları olarak onun gösterdiği ve ışık olduğu hedeflere en son gücümüze kadar inançla gururla yolumuza devam edeceğiz. Geçmişte neyi niçin hedef almışsak yolumuza ve hedeflerimize ulaşmak için görevdeyiz bu günde topluma onun başarılarını örnek olarak gösterenler ne yazık ki güç zehirlenmesinin etkisi ile yanlış yorumlamalar ile onun ilkelerini ve hedeflerini eleştirmektedirler.

Biz Demokratik Sol Partililer olarak her zaman onun manevi huzurunda her yılda onu anmaya devam ederek Demokratik Sol Parti’yi halkın umudu olması için son gücümüze kadar çalışmalarımızı sürdürüyor ve sürdüreceğiz. Ülkenin karanlılar ve zor şartlardan çıkmasının tek reçetesinin manevi liderimiz Bülent Ecevit’in bizlere gösterdiği hedeflerde ve izlediği politikalar ile projelerde olduğunu tekrarlamak ve kamuoyunu bilgilendirmek isterim  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.