ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İSTİKLAL MARŞI İÇİN TER DÖKTÜ

SPOR 12.03.2018 - 14:34, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3723+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İSTİKLAL MARŞI İÇİN TER DÖKTÜ

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu metni olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “Akif'in Nesli İstiklalden İstikbale Koşuyor" yarışması düzenlendi.
Yarışma, Erkekler-Bayanlar Koşu ve Erkekler- Bayanlar Yürüyüş olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. Üniversite Bisiklet topluluğu da öğrencilere destek verdi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Rektör Danışmanı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ’ın da katıldığı yarışma, MAKÜ Spor Kompleksi önünde başladı. Yarışmanın startını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR verdi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. Erkekler koşu kategorisinde dereceye giren Enis BİTER, Özkan ŞAHİN ve Barış AKKUŞ; Bayanlar koşu kategorisinde dereceye giren Zeynep GÜLTEKİN, Sümeyye BARBAROS ve Hilal AKTÜRK; Erkekler yürüyüş kategorisinde Mahmut ÇİFTÇİ, Ahmet TAŞ ve Adem TUTUMLU, Bayanlar yürüyüş kategorisinde ise Rabia YEĞİN, Kübra GÜZ, Nagihan ACAR’a madalyalarını Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ tarafından verildi.  
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu metni olan İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 97. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında “Akif'in Nesli İstiklalden İstikbale Koşuyor" yarışması düzenlendi.

Yarışma, Erkekler-Bayanlar Koşu ve Erkekler- Bayanlar Yürüyüş olmak üzere iki kategoride gerçekleştirildi. Üniversite Bisiklet topluluğu da öğrencilere destek verdi

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Rektör Danışmanı Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ’ın da katıldığı yarışma, MAKÜ Spor Kompleksi önünde başladı. Yarışmanın startını ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR verdi.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi.

Erkekler koşu kategorisinde dereceye giren Enis BİTER, Özkan ŞAHİN ve Barış AKKUŞ; Bayanlar koşu kategorisinde dereceye giren Zeynep GÜLTEKİN, Sümeyye BARBAROS ve Hilal AKTÜRK; Erkekler yürüyüş kategorisinde Mahmut ÇİFTÇİ, Ahmet TAŞ ve Adem TUTUMLU, Bayanlar yürüyüş kategorisinde ise Rabia YEĞİN, Kübra GÜZ, Nagihan ACAR’a madalyalarını Rektör Prof. Dr. Adem KORKMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş ACAR, Prof. Dr. Mehmet KARACA, Prof. Dr. Hüseyin DALĞAR ve Doktor Öğretim Üyesi Mustafa KILINÇ tarafından verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.