USESAM, BRÜKSEL’DE “TÜRK BİRLİĞİ” KONULU PANELİNE KATILACAK

DÜNYA 10.12.2021 - 17:10, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3281+ kez okundu.
 

USESAM, BRÜKSEL’DE “TÜRK BİRLİĞİ” KONULU PANELİNE KATILACAK

(USESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele davet edildi.
Avrupa’nın ve Türkiye’nin en saygın araştırma şirketlerinden biri olan Uluslararası Siyaset Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi (USESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele  davet edildi. Yapılan davet üzerine Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele katılacağını belirten USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa’nın yakından takip ettiği ve gözünün üzerinde olduğu panelde konuşmacı olacağını söyledi. USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, “Avrupa Birliği ve Türk Birliği başlığı altında bir sunum yapacağım. Avrupa Birliği başta olmak üzere tüm Dünyanın yakından takip ettiği “Yeni Dünya Düzeni”nde parlayan ve öncü bir yıldız olarak görülen “Türk Birliği’nin” atacağı ekonomik, siyasi, askeri ve stratejik adımlar merak ediliyor. Bizde bu panelde ülkemiz ve Türk Birliği konusunda önemli bir sunum yapacağız” dedi.  
(USESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele davet edildi.

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en saygın araştırma şirketlerinden biri olan Uluslararası Siyaset Ekonomi ve Strateji Araştırma Merkezi (USESAM) Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele  davet edildi.

Yapılan davet üzerine Avrupa Birliğinin (AB) Başkenti Brüksel’de yapılacak olan “Avrupa Birliği ve Türk Birliği “ konulu panele katılacağını belirten USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, Avrupa’nın yakından takip ettiği ve gözünün üzerinde olduğu panelde konuşmacı olacağını söyledi.

USESAM Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, “Avrupa Birliği ve Türk Birliği başlığı altında bir sunum yapacağım. Avrupa Birliği başta olmak üzere tüm Dünyanın yakından takip ettiği “Yeni Dünya Düzeni”nde parlayan ve öncü bir yıldız olarak görülen “Türk Birliği’nin” atacağı ekonomik, siyasi, askeri ve stratejik adımlar merak ediliyor. Bizde bu panelde ülkemiz ve Türk Birliği konusunda önemli bir sunum yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.