UYANIK HIRSIZ JANDARMADAN KAÇAMADI

ASAYİŞ 23.01.2020 - 11:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4176+ kez okundu.
 

UYANIK HIRSIZ JANDARMADAN KAÇAMADI

Güvenlik güçlerimiz tarafından suçun önlenmesi, suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından  Burdur İli Bucak İlçesi Karapınar Köyünden ikamet eden D.İ. (1929 D.lu) isimli yaşlı vatandaşın çantasının çalındığı  bilgisinin alınması üzerine bölgede bulunan sivil unsurlarca olaya anında müdahale edilmiştir. Olay yerine intikal  eden ekipler tarafından hırsızın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, şüpheli Y.E. (2000 Bucak D.lu- Hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak, Hırsızlık suçlarından suç kaybı bulunan ve Yoklama Kaçağı olan) Bucak-Antalya karayolunda olaydan 15 dakika sonra yakalanmıştır. C.Savcısının talimatı ile Y.E’nin üzerinde yapılan aramada D.İ’ye ait 600 TL para ele geçirilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınan Y.E. ile yapılan mülakatta parayı D.İ.’nin evinden kendisinin çaldığını beyan etmiş, aynı gün adli makama sevk edilen şüpheli şahıs adli kontrol hükümlerine tabi tutularak serbest bırakılmıştır. Güvenlik güçlerimiz tarafından sorumluluk bölgelerinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.
Güvenlik güçlerimiz tarafından suçun önlenmesi, suçluların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından  Burdur İli Bucak İlçesi Karapınar Köyünden ikamet eden D.İ. (1929 D.lu) isimli yaşlı vatandaşın çantasının çalındığı  bilgisinin alınması üzerine bölgede bulunan sivil unsurlarca olaya anında müdahale edilmiştir.

Olay yerine intikal  eden ekipler tarafından hırsızın yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, şüpheli Y.E. (2000 Bucak D.lu- Hakkında Kullanmak İçin Uyuşturucu Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak, Hırsızlık suçlarından suç kaybı bulunan ve Yoklama Kaçağı olan) Bucak-Antalya karayolunda olaydan 15 dakika sonra yakalanmıştır.

C.Savcısının talimatı ile Y.E’nin üzerinde yapılan aramada D.İ’ye ait 600 TL para ele geçirilmiştir.

Yakalanarak gözaltına alınan Y.E. ile yapılan mülakatta parayı D.İ.’nin evinden kendisinin çaldığını beyan etmiş, aynı gün adli makama sevk edilen şüpheli şahıs adli kontrol hükümlerine tabi tutularak serbest bırakılmıştır.

Güvenlik güçlerimiz tarafından sorumluluk bölgelerinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.