UYUŞTURUCU TACİRİNE TUTUKLAMA

ASAYİŞ 08.07.2019 - 19:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3111+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU TACİRİNE TUTUKLAMA

Burdur genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.
Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada Gölhisar İlçesi Çamköy'de M.Y. isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine 05 Temmuz 2019 tarihinde şüpheli M.Y. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; (960) gram kubar esrar ve (82) Kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Gölhisar Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla ele geçirilen (960) gram esrar maddesi muhafaza altına alınmış, (82) kök kenevir bitkisi Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir. Olayla ilgili şüpheli M.Y. ve S.B. isimli şahıslar 05 Temmuz 2019 tarihinde Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır
Burdur genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada Gölhisar İlçesi Çamköy'de M.Y. isimli şahsın yasadışı kenevir ekimi yaptığı duyumu alınmıştır.

Alınan duyum üzerine 05 Temmuz 2019 tarihinde şüpheli M.Y. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde; (960) gram kubar esrar ve (82) Kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir.

Gölhisar Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla ele geçirilen (960) gram esrar maddesi muhafaza altına alınmış, (82) kök kenevir bitkisi Gölhisar İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince olay yerinde imha edilmiştir.

Olayla ilgili şüpheli M.Y. ve S.B. isimli şahıslar 05 Temmuz 2019 tarihinde Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.