VALİ ALİ ARSLANTAŞ’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

GÜNDEM 27.08.2021 - 10:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3460+ kez okundu.
 

VALİ ALİ ARSLANTAŞ’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız şanlı tarihimizde ki en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir. Aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak, tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen kahraman ordumuzla birlikte gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar, 30 Ağustos 1922'de büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Türk Milleti, şartlar ne olursa olsun vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermemiş, bu şuur içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğini, bu eşsiz zafer ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.   Bu tarihi gün; yeniden ayağa kalkarak, Cumhuriyetimizin ilan edilmesi yolunda, daha güçlü yarınlarımız için Milletimize ilham kaynağı olmuştur.   Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanı ile sulanarak bize emanet bıraktıkları bu kutsal toprakları birlik beraberlik içerisinde aynı şuurla gelecek nesillere taşımak için, Ülkemizi her alanda daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmaktır.   Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bizlere miras bırakan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.  
Tarihi şanlı zaferlerle dolu Türk milletinin iftihar abidesi olan 30 Ağustos Zaferi’nin 99. yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan ve her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu Kurtuluş Savaşımız şanlı tarihimizde ki en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir.

Aziz milletimizin yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle bir bütün olarak, tüm imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen kahraman ordumuzla birlikte gösterdiği büyük cesaret ve fedakarlıklar, 30 Ağustos 1922'de büyük bir zaferle sonuçlanmıştır.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen Türk Milleti, şartlar ne olursa olsun vatanının bütünlüğünden, bağımsızlığı ve hürriyetinden ödün vermemiş, bu şuur içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşamaya devam edeceğini, bu eşsiz zafer ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.
 
Bu tarihi gün; yeniden ayağa kalkarak, Cumhuriyetimizin ilan edilmesi yolunda, daha güçlü yarınlarımız için Milletimize ilham kaynağı olmuştur.
 
Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanı ile sulanarak bize emanet bıraktıkları bu kutsal toprakları birlik beraberlik içerisinde aynı şuurla gelecek nesillere taşımak için, Ülkemizi her alanda daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmaktır.
 
Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu zaferi bizlere miras bırakan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Vatanımız için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.