: VALİ ALİ ARSLANTAŞ’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

GÜNDEM 17.09.2021 - 15:17, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4095+ kez okundu.
 

: VALİ ALİ ARSLANTAŞ’IN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

19 Eylül 1921 tarihinin 100. yıl dönümünde, bayrağımız, vatanımız ve istiklalimiz için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum
“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile ‘’Gazi’’ unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihinin 100. yıl dönümünde, bayrağımız, vatanımız ve istiklalimiz için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum.   Gazilerimize duyulan saygı ve minnetin bir ifadesi olarak kutlanan bu anlamlı gün, onlara olan gönül borcumuzun en güzel ifadesidir.   Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatan, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. İşte bu yüzden, Şehitlik ve Gazilik unvanları, tarihimiz boyunca aziz milletimiz için her zaman şereflerin en büyüğü, makamların en yücesi olarak kabul edilmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan Kahraman Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” 
19 Eylül 1921 tarihinin 100. yıl dönümünde, bayrağımız, vatanımız ve istiklalimiz için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum

“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ile ‘’Gazi’’ unvanının verildiği 19 Eylül 1921 tarihinin 100. yıl dönümünde, bayrağımız, vatanımız ve istiklalimiz için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyorum.
 
Gazilerimize duyulan saygı ve minnetin bir ifadesi olarak kutlanan bu anlamlı gün, onlara olan gönül borcumuzun en güzel ifadesidir.
 
Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatan, bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.

İşte bu yüzden, Şehitlik ve Gazilik unvanları, tarihimiz boyunca aziz milletimiz için her zaman şereflerin en büyüğü, makamların en yücesi olarak kabul edilmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan Kahraman Gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.