VALİ ARSLANTAŞ. “ GENÇ ÇİFLERİN NKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI”

YAŞAM 28.03.2021 - 12:36, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4315+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ. “ GENÇ ÇİFLERİN NKAH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI”

Nikah şahitliğini yaptığı Genç çiftlere mutluluklar dileyen Vali Arslantaş, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını gelin hanımlara takdim etti.
Burdur valisi Ali Arslantaş Bucak İlçesine ziyarette bulunarak çeşitli temaslarda bulundu. Vali Arslantaş, ilk olarak Ak Parti Burdur Milletvekili ve Ak Parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu, nikah törenine katıldığı genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu. Akıncı ve Şahin aileleri ile Özkaya ve Özkiray ailelerinin evlatlarının nikah törenine katılmak üzere Bucak İlçesine gelen Vali Arslantaş, esaf ziyaretleri sırasında Ziyaret ettiği esnaflarla sorunları konusunda esnaf ile sohbet etti notlar aldırdı. Vali Arslantaş, pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hasasiyet beklediklerini ifade etti. Bucak ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından genç çiftlerin nikahlarının kıyılacağı salona geçti Burdur Valisi Arslantaş Şahin ve Akıncı ailelerinin evlatları Ayşena ve Yasin ile Özkaya ve Özkiray ailelerinin evlatları Ayşe ve Alper'in nikah törenlerine katıldı. Genç çiftlere Nikah şahitliği yapan Arslantaş Genç çiftlere mutluluklar diledi. Vali Arslantaş, kıyılan nikahların ardından evlilik cüzdanlarını gelin hanımlara takdim etti. Aileleride tebrik eden Vali Arslanataş, hayırlı olmasını diledi. Genç çiftlerin nikahlarını ise Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın kıydı.  
Nikah şahitliğini yaptığı Genç çiftlere mutluluklar dileyen Vali Arslantaş, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını gelin hanımlara takdim etti.

Burdur valisi Ali Arslantaş Bucak İlçesine ziyarette bulunarak çeşitli temaslarda bulundu. Vali Arslantaş, ilk olarak Ak Parti Burdur Milletvekili ve Ak Parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu, nikah törenine katıldığı genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Akıncı ve Şahin aileleri ile Özkaya ve Özkiray ailelerinin evlatlarının nikah törenine katılmak üzere Bucak İlçesine gelen Vali Arslantaş, esaf ziyaretleri sırasında Ziyaret ettiği esnaflarla sorunları konusunda esnaf ile sohbet etti notlar aldırdı. Vali Arslantaş, pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirler konusunda hasasiyet beklediklerini ifade etti.

Bucak ilçesindeki esnaf ziyaretlerinin ardından genç çiftlerin nikahlarının kıyılacağı salona geçti Burdur Valisi Arslantaş Şahin ve Akıncı ailelerinin evlatları Ayşena ve Yasin ile Özkaya ve Özkiray ailelerinin evlatları Ayşe ve Alper'in nikah törenlerine katıldı. Genç çiftlere Nikah şahitliği yapan Arslantaş Genç çiftlere mutluluklar diledi. Vali Arslantaş, kıyılan nikahların ardından evlilik cüzdanlarını gelin hanımlara takdim etti. Aileleride tebrik eden Vali Arslanataş, hayırlı olmasını diledi. Genç çiftlerin nikahlarını ise Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ın kıydı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.