VALİ ARSLANTAŞ OKULLU MİNİKLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU.

21.09.2020 - 15:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4442+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ OKULLU MİNİKLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU.

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ziyarette bulunduğu Gazi İlkokulu'nda yüz yüze eğitime başlayan Anasınıfı ve 1'inci sınıf öğrencilerinin sevinçlerine ortak oldu.
Okul girişinde minik öğrenciler tarafından karşılanan Vali Arslantaş, sınıfları gezerek Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. Alınan tedbirlerle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticilerinden bilgi alan Vali Arslantaş, okul bahçesinde bekleyen Velilerle de sohbet ederek, bütün öğrencilerimizin sağlık içerisinde başarılı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu. Vali Arslantaş ayrıca ziyaret sırasında uzaktan eğitim yapan sınıflarla da EBA üzerinde bağlantı kurarak sohbet etti, yeni eğitim öğretim yıllarını kutladı, uzaktan eğitimle ilgili sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sordu. Vali Arslantaş ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; bütün eğitim camiasına,  öğrencilerimiz ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz tarafından pandemi süreciyle ilgili bütün tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Arslantaş, gerek 31 Ağustos'tan itibaren başlayan uzaktan eğitim, gerekse bugün başlayan yüz yüze eğitimin İlimizde başarılı bir şekilde sürdürülmesi için gereken hazırlıkların yapıldığını vurguladı. İçinde bulunduğumuz bu hassas süreçte, velilerimiz,  öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz hep bitlikte karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde, bu süreci başarılı bir şekilde geçireceklerine inandığını belirterek, İlimiz adına başarılarla dolu bir eğitim yılı olması temennisinde bulundu.  Vali Arslantaş’a okul ziyaretinde Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Gazi İlkokulu Müdürü Ömer Akpınar eşlik etti.  
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla ziyarette bulunduğu Gazi İlkokulu'nda yüz yüze eğitime başlayan Anasınıfı ve 1'inci sınıf öğrencilerinin sevinçlerine ortak oldu.

Okul girişinde minik öğrenciler tarafından karşılanan Vali Arslantaş, sınıfları gezerek Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

Alınan tedbirlerle ilgili İl Milli Eğitim Müdürü ve okul yöneticilerinden bilgi alan Vali Arslantaş, okul bahçesinde bekleyen Velilerle de sohbet ederek, bütün öğrencilerimizin sağlık içerisinde başarılı bir yıl geçirmesi temennisinde bulundu.

Vali Arslantaş ayrıca ziyaret sırasında uzaktan eğitim yapan sınıflarla da EBA üzerinde bağlantı kurarak sohbet etti, yeni eğitim öğretim yıllarını kutladı, uzaktan eğitimle ilgili sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sordu.

Vali Arslantaş ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; bütün eğitim camiasına,  öğrencilerimiz ve velilerimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimiz tarafından pandemi süreciyle ilgili bütün tedbirlerin alındığını ifade eden Vali Arslantaş, gerek 31 Ağustos'tan itibaren başlayan uzaktan eğitim, gerekse bugün başlayan yüz yüze eğitimin İlimizde başarılı bir şekilde sürdürülmesi için gereken hazırlıkların yapıldığını vurguladı.

İçinde bulunduğumuz bu hassas süreçte, velilerimiz,  öğrencilerimiz ve eğitim kadromuz hep bitlikte karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde, bu süreci başarılı bir şekilde geçireceklerine inandığını belirterek, İlimiz adına başarılarla dolu bir eğitim yılı olması temennisinde bulundu. 

Vali Arslantaş’a okul ziyaretinde Vali Yardımcısı İbrahim Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Gazi İlkokulu Müdürü Ömer Akpınar eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.