VALİ ARSLANTAŞ; “ POLİS TEŞKİLATININ 176 YILI NEDENİ İLE MESAJ YAYINLADI

GÜNDEM 09.04.2021 - 12:45, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4418+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ; “ POLİS TEŞKİLATININ 176 YILI NEDENİ İLE MESAJ YAYINLADI

Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;“Yurt içinde ve dışında Ülkemizin ve halkımızın esenliği ve huzuru için üstün vazife anlayışı içerisinde, gecesini gündüzüne katarak aralıksız hizmetini sürdüren Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutluyorum. Asayişin ve trafik düzenin sağlanması, uyuşturucu ve terör örgütleri ile mücadele başta olmak üzere her türlü suç ve tehditlere karşı, Ülkemizde güven ortamının tesis edilmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için fedakârca görevlerini ifa ederek, milletimizin güven ve sevgisine mazhar olan Türk Polis Teşkilatımızla her zaman gurur duyuyoruz. Günümüzde hızla yenilenmeye devam eden teknolojik gelişmeler ve toplum koşullarına en hızlı şekilde kendini güncelleyerek karşılık veren, Dünya Devletlerinin bile gıpta ile baktığı bir teşkilat haline gelen Türk Polis Teşkilatı, Milletimize sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam etmektedir. Vatandaşlarımızın güven duygusu içerisinde başvurabildikleri bir şefkat kapısı olarak, verilen her türlü görevin üstesinden başarılı bir şekilde gelmeye devam eden Emniyet mensupları, içerisinde bulunduğumuz Pandemi ile mücadele sürecinde de en ön saflarda yer alarak, toplum sağlığının korunması için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeyi başarmıştır. Bu vesileyle İlimizde görev yapan bütün teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu duygular içerisinde, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevleri başında şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.  
Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yıl Dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş mesajında şu görüşlere yer vermiştir;“Yurt içinde ve dışında Ülkemizin ve halkımızın esenliği ve huzuru için üstün vazife anlayışı içerisinde, gecesini gündüzüne katarak aralıksız hizmetini sürdüren Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutluyorum.

Asayişin ve trafik düzenin sağlanması, uyuşturucu ve terör örgütleri ile mücadele başta olmak üzere her türlü suç ve tehditlere karşı, Ülkemizde güven ortamının tesis edilmesi, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması için fedakârca görevlerini ifa ederek, milletimizin güven ve sevgisine mazhar olan Türk Polis Teşkilatımızla her zaman gurur duyuyoruz.

Günümüzde hızla yenilenmeye devam eden teknolojik gelişmeler ve toplum koşullarına en hızlı şekilde kendini güncelleyerek karşılık veren, Dünya Devletlerinin bile gıpta ile baktığı bir teşkilat haline gelen Türk Polis Teşkilatı, Milletimize sunduğu hizmet kalitesini her geçen gün daha üst noktalara taşımaya devam etmektedir.

Vatandaşlarımızın güven duygusu içerisinde başvurabildikleri bir şefkat kapısı olarak, verilen her türlü görevin üstesinden başarılı bir şekilde gelmeye devam eden Emniyet mensupları, içerisinde bulunduğumuz Pandemi ile mücadele sürecinde de en ön saflarda yer alarak, toplum sağlığının korunması için üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmeyi başarmıştır. Bu vesileyle İlimizde görev yapan bütün teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Bu duygular içerisinde, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevleri başında şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.