VALİ ARSLANTAŞ SAHURDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİSAFİR OLDU

GÜNDEM 12.05.2021 - 13:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3873+ kez okundu.
 

VALİ ARSLANTAŞ SAHURDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİSAFİR OLDU

Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bayram öncesi Ramazan ayının son gününde Burdur Devlet Hastanesinde sağlık çalışanları ile sahur yaptı.
Burdur Valisi Ali Arslantaş Hemşireler haftası ve Ramazan ayının son sahurunda Coronavirüs nedeniyle yoğun olarak mesai harcayan sağlık çalışanlarına ziyarete geldi. Hastane yemekhanesinde sahurda Sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, pandemi sürecinde gösterdikleri üstün gayret ve özverileri dolayısıyla ayrıca teşekkür etti. Sohbet sırasında  Hastane baştabibi Doçent Dr. Nedim Ongun’dan Covit-19 Virüsünün ülke genelinde hızının yaygın olmasından dolayı Ramazan süresince saat 24.00'e kadar uygulanan aşılama süreci ile ilgilide bilgiler aldı.  Vali Arslantaş, Hastaneden ayrılırken Sağlık Çalışanlarının Ramazan Bayramlarını kutlayarak tüm çalışanlara sağlık içerisinde mutlu huzurlu bayramlar diledi.    
Burdur Valisi Ali Arslantaş, Bayram öncesi Ramazan ayının son gününde Burdur Devlet Hastanesinde sağlık çalışanları ile sahur yaptı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş Hemşireler haftası ve Ramazan ayının son sahurunda Coronavirüs nedeniyle yoğun olarak mesai harcayan sağlık çalışanlarına ziyarete geldi. Hastane yemekhanesinde sahurda Sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Arslantaş, pandemi sürecinde gösterdikleri üstün gayret ve özverileri dolayısıyla ayrıca teşekkür etti.

Sohbet sırasında  Hastane baştabibi Doçent Dr. Nedim Ongun’dan Covit-19 Virüsünün ülke genelinde hızının yaygın olmasından dolayı Ramazan süresince saat 24.00'e kadar uygulanan aşılama süreci ile ilgilide bilgiler aldı.  Vali Arslantaş, Hastaneden ayrılırken Sağlık Çalışanlarının Ramazan Bayramlarını kutlayarak tüm çalışanlara sağlık içerisinde mutlu huzurlu bayramlar diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.