VALİ HASAN ŞILDAK; TRAFİK HAFTASINDA POLİS VE JANDARMAYI ÖDÜLLENDİRDİ

ASAYİŞ 06.05.2020 - 18:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4193+ kez okundu.
 

VALİ HASAN ŞILDAK; TRAFİK HAFTASINDA POLİS VE JANDARMAYI ÖDÜLLENDİRDİ

Vali Hasan Şıldak, Trafik Haftası kapsamında ziyaret ettiği uygulama noktasında incelemede bulunarak, trafik haftasını kutladığı jandarma ve emniyet personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.
Göl Polis Lojmanları Uygulama noktasında Koronovirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan trafik ekiplerine ziyarette bulunan Vali Hasan Şıldak, beraberinde yer alan İl Jandarma Komutanı J. Alb.  Orhan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile birlikte sürücüleri trafik kuralları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri konusunda uyardı.  İncelemesi ve Başarı Belgelerinin takdim etmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Hasan Şıldak, İl genelindeki bütün trafik ekiplerinin pandemi döneminde büyük bir sorumluluğu yerine getirdiklerini söyleyerek, bu zor süreçte fedakârca görev yapan personele teşekkür etti.   "Toplum sağlığını koruma adına ekiplerimiz fedakarca çalışıyor diyen Vali Şıldak, bu yıl malum süreçten dolayı Trafik Haftasını çocuklarımızla meydanlarda kutlayamıyoruz. İçişleri Bakanlığımızın 'Evdeyim ama trafik kuralları aklımda' sloganıyla kutladığı hafta kapsamında, bu yıl Çocuklarımız evlerinde çektikleri videolarla bizlere destek veriyorlar. Bizler de hafta boyunca yaptığımız faaliyetleri paylaşaraka farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.  İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının da İl genelinde hassasiyetle uygulandığını belirten Vali Hasan Şıldak, "Tatil ve Ramazan Bayramı için il dışından gelen vatandaşlarımızı herhangi bir bulaş riski oluşturmamak açısından il girişlerindeki kontrol noktalarında tespit ediyoruz. Bu vatandaşlarımızın 14 gün boyunca Burdur'daki ikametlerinde kendilerini izole etmeleri gerekiyor. Bu konuda sıkı bir denetim uyguluyoruz, bu kurala uymayanları tespit etmemiz halinde ise 14 gün süreyle Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı yurt ve pansiyonlarda karantina altına alacağız. Burdur'da kalmak amacıyla gelen vatandaşlarımızın bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor" dedi.  
Vali Hasan Şıldak, Trafik Haftası kapsamında ziyaret ettiği uygulama noktasında incelemede bulunarak, trafik haftasını kutladığı jandarma ve emniyet personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Göl Polis Lojmanları Uygulama noktasında Koronovirüs tedbirleri kapsamında uygulama yapan trafik ekiplerine ziyarette bulunan Vali Hasan Şıldak, beraberinde yer alan İl Jandarma Komutanı J. Alb.  Orhan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile birlikte sürücüleri trafik kuralları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri konusunda uyardı. 

İncelemesi ve Başarı Belgelerinin takdim etmesinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Hasan Şıldak, İl genelindeki bütün trafik ekiplerinin pandemi döneminde büyük bir sorumluluğu yerine getirdiklerini söyleyerek, bu zor süreçte fedakârca görev yapan personele teşekkür etti.  

"Toplum sağlığını koruma adına ekiplerimiz fedakarca çalışıyor diyen Vali Şıldak, bu yıl malum süreçten dolayı Trafik Haftasını çocuklarımızla meydanlarda kutlayamıyoruz. İçişleri Bakanlığımızın 'Evdeyim ama trafik kuralları aklımda' sloganıyla kutladığı hafta kapsamında, bu yıl Çocuklarımız evlerinde çektikleri videolarla bizlere destek veriyorlar. Bizler de hafta boyunca yaptığımız faaliyetleri paylaşaraka farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi. 

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarının da İl genelinde hassasiyetle uygulandığını belirten Vali Hasan Şıldak, "Tatil ve Ramazan Bayramı için il dışından gelen vatandaşlarımızı herhangi bir bulaş riski oluşturmamak açısından il girişlerindeki kontrol noktalarında tespit ediyoruz. Bu vatandaşlarımızın 14 gün boyunca Burdur'daki ikametlerinde kendilerini izole etmeleri gerekiyor. Bu konuda sıkı bir denetim uyguluyoruz, bu kurala uymayanları tespit etmemiz halinde ise 14 gün süreyle Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı yurt ve pansiyonlarda karantina altına alacağız. Burdur'da kalmak amacıyla gelen vatandaşlarımızın bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.