VALİ ŞILDAK, UYGULAMA NOKTALARINI YERİNDE İNCELEDİ

ASAYİŞ 17.04.2020 - 18:57, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3656+ kez okundu.
 

VALİ ŞILDAK, UYGULAMA NOKTALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Vali Hasan Şıdak, koronavirüs tedbirleri kapsamında devam eden şehir içi ve giriş çıkış yol kontrol noktaları denetim çalışmalarını yerinde inceledi.
Dışarı çıkma kısıtlısı olan vatandaşlar başta olmak üzere, şehir içi ve şehirlerarası hareketliliğin denetlendiği yol kontrol noktalarında, ayrıca yürütülen denetimler sırasında sağlık görevlileri tarafından ateş ölçümü yapılarak şüpheli görülen yüksek ateş vakaları ile ilgili gereken tedbirler alınmaya devam ediyor.  Denetimler sırasında ayrıca görevli emniyet ve jandarma birimleri tarafından zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması noktasında uyarılarda bulunularak araç, sürücü ve yolcu hareketleri kayıt altına alınıyor.   Bunun yanında şehre giriş noktalarında il dışından gelenlere 14 gün izolasyon/karantina taahhütnamesi imzalatılarak, bu vatandaşalar ilgili birimler tarafından İlimizdeki gözlem sürecinde izlenim altında tutuluyor.  Denetleme noktalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili görevli personelden bilgi alan Vali Şıldak, araç yoğunluğu ve hareketleriyle ilgili durumu inceledi.   İncelemeleri sırasında sürücü ve yolcularla da sohbet eden Vali Şıldak, zorunlu haller dışında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle bu hafta sonu için evden çıkmamaları konusunda hassasiyet beklediklerini vurguladı.  
Vali Hasan Şıdak, koronavirüs tedbirleri kapsamında devam eden şehir içi ve giriş çıkış yol kontrol noktaları denetim çalışmalarını yerinde inceledi.

Dışarı çıkma kısıtlısı olan vatandaşlar başta olmak üzere, şehir içi ve şehirlerarası hareketliliğin denetlendiği yol kontrol noktalarında, ayrıca yürütülen denetimler sırasında sağlık görevlileri tarafından ateş ölçümü yapılarak şüpheli görülen yüksek ateş vakaları ile ilgili gereken tedbirler alınmaya devam ediyor. 

Denetimler sırasında ayrıca görevli emniyet ve jandarma birimleri tarafından zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması noktasında uyarılarda bulunularak araç, sürücü ve yolcu hareketleri kayıt altına alınıyor.  

Bunun yanında şehre giriş noktalarında il dışından gelenlere 14 gün izolasyon/karantina taahhütnamesi imzalatılarak, bu vatandaşalar ilgili birimler tarafından İlimizdeki gözlem sürecinde izlenim altında tutuluyor. 

Denetleme noktalarını yerinde inceleyerek yürütülen çalışmalarla ilgili görevli personelden bilgi alan Vali Şıldak, araç yoğunluğu ve hareketleriyle ilgili durumu inceledi.  

İncelemeleri sırasında sürücü ve yolcularla da sohbet eden Vali Şıldak, zorunlu haller dışında dışarı çıkılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle bu hafta sonu için evden çıkmamaları konusunda hassasiyet beklediklerini vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.