VALİLİK SU DA BOĞULMALARA KARŞI UYARI DA BULUNDU

YAŞAM 22.06.2021 - 17:58, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4567+ kez okundu.
 

VALİLİK SU DA BOĞULMALARA KARŞI UYARI DA BULUNDU

su birikintisi gibi alanlara kontrolsüz girilmesine bağlı olarak “Suda Boğulma Olayları” gibi üzücü olaylar yaşanmaktadır.
Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarında yaşanacak artış, eğitim/öğretim döneminin sona erecek olması sebebiyle; iç sularda baraj, gölet, nehir sulama kanalı ve su birikintisi gibi alanlara kontrolsüz girilmesine bağlı olarak “Suda Boğulma Olayları” gibi üzücü olaylar yaşanmaktadır. Bu tarz üzücü olayların İlimizde yaşanmaması için Burdur Valiliği koordinesinde ilgili kurumlar ve yerel yönetimler tarafından alınan tedbirler en hassas şekilde uygulanmaya devam etmektedir.  2017 Yılı içerisinde alınan 21/07/2017 tarih 2017/2 Sayılı Burdur Valiliği kararıyla Burdur İli sınırları içerisinde ki baraj, gölet, sel kapanı, regülatör, su iletimi, deşarz veya taşkından koruma kanalı benzer tesislere girilmesi yasaklanmıştır.  Vatandaşlarımızın bu konuda gösterecekleri hassasiyet, baraj, gölet vb. alanlarda yaşanan suda boğulma olaylarının önüne geçilmesi açısından önem arz etmektedir.  
su birikintisi gibi alanlara kontrolsüz girilmesine bağlı olarak “Suda Boğulma Olayları” gibi üzücü olaylar yaşanmaktadır.

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarında yaşanacak artış, eğitim/öğretim döneminin sona erecek olması sebebiyle; iç sularda baraj, gölet, nehir sulama kanalı ve su birikintisi gibi alanlara kontrolsüz girilmesine bağlı olarak “Suda Boğulma Olayları” gibi üzücü olaylar yaşanmaktadır.

Bu tarz üzücü olayların İlimizde yaşanmaması için Burdur Valiliği koordinesinde ilgili kurumlar ve yerel yönetimler tarafından alınan tedbirler en hassas şekilde uygulanmaya devam etmektedir. 

2017 Yılı içerisinde alınan 21/07/2017 tarih 2017/2 Sayılı Burdur Valiliği kararıyla Burdur İli sınırları içerisinde ki baraj, gölet, sel kapanı, regülatör, su iletimi, deşarz veya taşkından koruma kanalı benzer tesislere girilmesi yasaklanmıştır. 

Vatandaşlarımızın bu konuda gösterecekleri hassasiyet, baraj, gölet vb. alanlarda yaşanan suda boğulma olaylarının önüne geçilmesi açısından önem arz etmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.