YALIM HALICI, “ŞEHİDİMİZİN VASİYETİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

SİYASET 05.07.2022 - 19:00, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3426+ kez okundu.
 

YALIM HALICI, “ŞEHİDİMİZİN VASİYETİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

. CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, adının yetiştirme yurduna verilmesini isteyen şehit Özgül’ün vasiyetinin yerine getirilmesi için takipçisi olacaklarını söyledi.
Pençe-Kilit operasyonu sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Ispartalı Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül’ün şehit olmadan önce arkadaşlarına bildirdiği vasiyeti tüm Türkiye’yi duygulandırdı.  Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve  4 Temmuz’da şahadet haberi verilen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül’ün vasiyeti tüm Türkiye'yi duygulandırdı. Isparta Yetiştirme Yurdu’ndan ayrıldıktan sonra vatan sevdası için göreve başlayan Özgül’ün yetiştirme yurdundan bir arkadaşına göreve gitmeden önce attığı mesaj tüyleri diken diken etti. Şehidin yetiştirme yurdundan öğretmenine de, “Ömer hocam kritik bir operasyona gireceğim Pençe-Kilit’te, sizden bir istirhamım şudur. Eğer şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin. Hocam orada büyüyen çocuklar şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hocam ve her zaman sevmeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, hakkım varsa hakkım helal olsun” yazdığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Ispartamızın evladı, kahraman şehidimiz operasyona çıkmadan önce "Şehit düşersem adımı bir çocuk esirgeme kurumuna verin" vasiyetini bıraktı bizlere. Vasiyetinin gereğinin yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız Enes. Şehidimizin adı Isparta'da yaşasın, kahramanlıkları çocuklarımıza anlatılsın. Başımız sağolsun. Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'e Allah'tan rahmet,  ailesine, hemşehrilerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı dilerim.” dedi.
. CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, adının yetiştirme yurduna verilmesini isteyen şehit Özgül’ün vasiyetinin yerine getirilmesi için takipçisi olacaklarını söyledi.

Pençe-Kilit operasyonu sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Ispartalı Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül’ün şehit olmadan önce arkadaşlarına bildirdiği vasiyeti tüm Türkiye’yi duygulandırdı.  Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve  4 Temmuz’da şahadet haberi verilen Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül’ün vasiyeti tüm Türkiye'yi duygulandırdı. Isparta Yetiştirme Yurdu’ndan ayrıldıktan sonra vatan sevdası için göreve başlayan Özgül’ün yetiştirme yurdundan bir arkadaşına göreve gitmeden önce attığı mesaj tüyleri diken diken etti.

Şehidin yetiştirme yurdundan öğretmenine de, “Ömer hocam kritik bir operasyona gireceğim Pençe-Kilit’te, sizden bir istirhamım şudur. Eğer şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin. Hocam orada büyüyen çocuklar şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hocam ve her zaman sevmeye devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin, hakkım varsa hakkım helal olsun” yazdığı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, “Ispartamızın evladı, kahraman şehidimiz operasyona çıkmadan önce "Şehit düşersem adımı bir çocuk esirgeme kurumuna verin" vasiyetini bıraktı bizlere. Vasiyetinin gereğinin yapılması için ne gerekiyorsa yapacağız Enes. Şehidimizin adı Isparta'da yaşasın, kahramanlıkları çocuklarımıza anlatılsın. Başımız sağolsun. Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül'e Allah'tan rahmet,  ailesine, hemşehrilerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.