YARALI YABAN KEÇİSİNİN İMDADINA DKMP YETİŞTİ

SİYASET 31.08.2021 - 17:28, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2928+ kez okundu.
 

YARALI YABAN KEÇİSİNİN İMDADINA DKMP YETİŞTİ

Bölge Müdürlüğümüz Antalya Şube Müdürlüğüne bağlı Akseki DKMP Şefliğine gelen bir ihbarla harekete geçildi
Antalya İli, Akseki İlçesi, Sadıklar Mahallesi çeşme mevkiinde ormanlık alanda 1 adet yaban keçisinin hareketsiz bir şekilde durduğunun bildirilmesi üzerine av koruma ekibi olay yerine hareket etmiştir. İhbara konu yaban keçisinin yanına gidildiğinde dişi olduğu, gözlerinde ise kızarıklık ve hasar oluştuğu tespit edilerek acilen tedavisinin yapılması için Antalya Hayvanat Bahçesine ulaştırılmıştır. Yaralı yaban keçisinin Antalya Hayvanat Bahçesinde tedavisinin tamamlanması sonucu tekrar doğal yaşam alanına salımı gerçekleştirilecektir
Bölge Müdürlüğümüz Antalya Şube Müdürlüğüne bağlı Akseki DKMP Şefliğine gelen bir ihbarla harekete geçildi

Antalya İli, Akseki İlçesi, Sadıklar Mahallesi çeşme mevkiinde ormanlık alanda 1 adet yaban keçisinin hareketsiz bir şekilde durduğunun bildirilmesi üzerine av koruma ekibi olay yerine hareket etmiştir.

İhbara konu yaban keçisinin yanına gidildiğinde dişi olduğu, gözlerinde ise kızarıklık ve hasar oluştuğu tespit edilerek acilen tedavisinin yapılması için Antalya Hayvanat Bahçesine ulaştırılmıştır.

Yaralı yaban keçisinin Antalya Hayvanat Bahçesinde tedavisinin tamamlanması sonucu tekrar doğal yaşam alanına salımı gerçekleştirilecektir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.