YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

YAŞAM 27.08.2021 - 10:19, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3784+ kez okundu.
 

YARDIMLARA DEVAM EDİYOR

Hollywood film sektöründe yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Demet Öger, uluslararası basında yardım severliğiyle dikkat çekti.
 Kastamonu’nun Bozkurt İlçesinde 11 Ağustos günü yaşanan sel felaketi sonrasın da ülke genelinde yardımseverler tarafından destek gelirken, Hollywood film sektöründe yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Demet Öger, Kastamonu da meydana gelen sel felaketinde mağdur olan aileler için yardım için kolları sıvadı. Daha önce de birçok ülkede meydana gelen doğal afetlerde yardım yaparak mağdur olan ailelerin yardımcı olmuştu Demet Öger insanların yaralarını sarmak yine bir insanlık görevidir yardım yapan yardım görür anlayışı ile yardım yapan başarılı yapımcı “Her zaman bu yardım organizasyonlarında olacağım” dedi. Yaşanan her türlü olayda yardım için en başta hareket eden Demet Oger, insancıl yanıyla takdir topluyor.  
Hollywood film sektöründe yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Demet Öger, uluslararası basında yardım severliğiyle dikkat çekti.

 Kastamonu’nun Bozkurt İlçesinde 11 Ağustos günü yaşanan sel felaketi sonrasın da ülke genelinde yardımseverler tarafından destek gelirken, Hollywood film sektöründe yakaladığı başarıyla adından söz ettiren Demet Öger, Kastamonu da meydana gelen sel felaketinde mağdur olan aileler için yardım için kolları sıvadı. Daha önce de birçok ülkede meydana gelen doğal afetlerde yardım yaparak mağdur olan ailelerin yardımcı olmuştu

Demet Öger insanların yaralarını sarmak yine bir insanlık görevidir yardım yapan yardım görür anlayışı ile yardım yapan başarılı yapımcı “Her zaman bu yardım organizasyonlarında olacağım” dedi. Yaşanan her türlü olayda yardım için en başta hareket eden Demet Oger, insancıl yanıyla takdir topluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.