YAZAR SEVGİ KELEŞ'İN İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

KÜLTÜR 10.10.2022 - 15:53, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2504+ kez okundu.
 

YAZAR SEVGİ KELEŞ'İN İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Kişisel Gelişim Dersleri Eğitmeni ve Yazar Sevgi Keleş, İstanbul Altınbaş Üniversitesi’nde okurları ile bir araya geldi. Kitaplarını imzaladı.
Alanında 3 kitabı olan Sevgi Keleş 4. kitabın 2023 yılında geleceğinin müjdesini verdi. 4. kitabının ismini sır gibi saklayan Keleş, “Enerjimizi yükseltecek hayata daha olumlu bakmamızı sağlayacak bir kitap geliyor” diyerek heyecanlı olduğunu söyledi. Keleş’in Sevgi Ötesi Enerji ve Sarkaç isimli kitapları yoğun ilgi görürken "Her Gün Bir Mucize" kitabını imzalarken okurları bolca yaşamları hakkında sorular sordu. Okurlarıyla tek tek ilgilenen Keleş’in pozitif enerjisi imza gününe gelenler tarafından tam not aldı. HAYATA POZİTİF BAKIN  Başarının ekip işi olduğunu söyleyen Keleş, yayın evine, çalışma arkadaşlarına, okurlarına, sevenlerine ve en büyük destekçim dediği eşi Tolga Keleş’e ayrı ayrı teşekkür etti. İmza gününe katılım sağlayan okurlar uzun kuyruklar oluşturdu. Gördüğü ilgi ve sevgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Keleş, “Tüm duygular karşılıklı. Çok şükür hayallerimden ötede bir süreci deneyimliyorum maşallah diyelim.  Hayata pozitif bakıp hayatı sevgi ile kucaklarsak evren her isteğimize karşılık verir. Hayatı ve kendinizi sevin” dedi.    
Kişisel Gelişim Dersleri Eğitmeni ve Yazar Sevgi Keleş, İstanbul Altınbaş Üniversitesi’nde okurları ile bir araya geldi. Kitaplarını imzaladı.

Alanında 3 kitabı olan Sevgi Keleş 4. kitabın 2023 yılında geleceğinin müjdesini verdi. 4. kitabının ismini sır gibi saklayan Keleş, “Enerjimizi yükseltecek hayata daha olumlu bakmamızı sağlayacak bir kitap geliyor” diyerek heyecanlı olduğunu söyledi. Keleş’in Sevgi Ötesi Enerji ve Sarkaç isimli kitapları yoğun ilgi görürken "Her Gün Bir Mucize" kitabını imzalarken okurları bolca yaşamları hakkında sorular sordu. Okurlarıyla tek tek ilgilenen Keleş’in pozitif enerjisi imza gününe gelenler tarafından tam not aldı.

HAYATA POZİTİF BAKIN

 Başarının ekip işi olduğunu söyleyen Keleş, yayın evine, çalışma arkadaşlarına, okurlarına, sevenlerine ve en büyük destekçim dediği eşi Tolga Keleş’e ayrı ayrı teşekkür etti. İmza gününe katılım sağlayan okurlar uzun kuyruklar oluşturdu. Gördüğü ilgi ve sevgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Keleş, “Tüm duygular karşılıklı. Çok şükür hayallerimden ötede bir süreci deneyimliyorum maşallah diyelim.  Hayata pozitif bakıp hayatı sevgi ile kucaklarsak evren her isteğimize karşılık verir. Hayatı ve kendinizi sevin” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.