YENİ AYLİN SÖZERLER ÖLDÜRÜLMESİN

YAŞAM 30.12.2020 - 17:31, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 2652+ kez okundu.
 

YENİ AYLİN SÖZERLER ÖLDÜRÜLMESİN

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Öğretim görevlisi Aylin Sözer’in üzerine yanıcı madde döküldükten sonra ateşe verildi. Yanmanın etkisi ile öğretim görevlisi hayatını kaybetti.
Bu üzücü olayın ardından Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu yayınladığı mesaj ile bu olayı ve kadın cinayetlerini şiddetle kınadığını açıkladı. “Artık Aylin Sözer’ler katledilmesin” diyen Mumcuoğlu, “Bir kadın daha çürümüşlüğün savrulmuşluğun kurbanı oldu. Çocuk eğitiminde uzmanlaşmış bir öğretmenimiz eğitilememiş birinin ellerinde katledildi. Aylin Sözer’le birlikte 2020’de 296 kadın öldürüldü. Kadın cinayetlerinin son bulması için. #Var Bir hayalimiz” dedi. Mumcuoğlu, “Liderimiz Hüseyin Baş öncülüğünde toplumumuzu huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşatmak, kadın cinayetlerinin son bulması için var gücümüzle mücadele ediyoruz.”dedi.
Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Öğretim görevlisi Aylin Sözer’in üzerine yanıcı madde döküldükten sonra ateşe verildi. Yanmanın etkisi ile öğretim görevlisi hayatını kaybetti.

Bu üzücü olayın ardından Bağımsız Türkiye Partisi Kadın Kolları Başkanı Seçil Mumcuoğlu yayınladığı mesaj ile bu olayı ve kadın cinayetlerini şiddetle kınadığını açıkladı.
“Artık Aylin Sözer’ler katledilmesin” diyen Mumcuoğlu, “Bir kadın daha çürümüşlüğün savrulmuşluğun kurbanı oldu. Çocuk eğitiminde uzmanlaşmış bir öğretmenimiz eğitilememiş birinin ellerinde katledildi. Aylin Sözer’le birlikte 2020’de 296 kadın öldürüldü. Kadın cinayetlerinin son bulması için. #Var Bir hayalimiz” dedi.

Mumcuoğlu, “Liderimiz Hüseyin Baş öncülüğünde toplumumuzu huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşatmak, kadın cinayetlerinin son bulması için var gücümüzle mücadele ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.