YENİ BURDUR SPOR BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

SPOR 10.04.2018 - 16:22, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 4463+ kez okundu.
 

YENİ BURDUR SPOR BAŞKAN ERCENGİZ’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye 1. Kademe Bölgesi U16 Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Yeni Burdurspor U 16 futbol takımı oyuncuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.
Burdur Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yeni Burdurspor Kulüp yöneticileri Bahri Şimşek ve Yunus Bilgiç, Takım Antrenörü Özcan Yıldırım ve oyuncuları katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bu konuda Bahri Şimşek, Yunus Bilgiç, Özcan Yıldırım’ın katkıları çok büyük.  Bizim elimizden de yerel yönetimler olarak sizlere katkı vermekten her zaman gurur duyarız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var “Ben Sporcunun Zeki Çevik ve aynı zamanda Ahlaklısını Severim” iyi bir sporcu olabiliriz ama ahlaklı olmadıktan sonra iyi bir sporcu olmanın anlamı yoktur” dedi. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, takım kaptanına plaket hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi  
Türkiye 1. Kademe Bölgesi U16 Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Yeni Burdurspor U 16 futbol takımı oyuncuları Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

Burdur Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yeni Burdurspor Kulüp yöneticileri Bahri Şimşek ve Yunus Bilgiç, Takım Antrenörü Özcan Yıldırım ve oyuncuları katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ercengiz, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Bu konuda Bahri Şimşek, Yunus Bilgiç, Özcan Yıldırım’ın katkıları çok büyük.  Bizim elimizden de yerel yönetimler olarak sizlere katkı vermekten her zaman gurur duyarız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var “Ben Sporcunun Zeki Çevik ve aynı zamanda Ahlaklısını Severim” iyi bir sporcu olabiliriz ama ahlaklı olmadıktan sonra iyi bir sporcu olmanın anlamı yoktur” dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, takım kaptanına plaket hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.