“YERDEN GÖĞE KADAR SAĞLIK” TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GÜNDEM 07.10.2021 - 17:32, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3072+ kez okundu.
 

“YERDEN GÖĞE KADAR SAĞLIK” TEMALI ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Burdur Belediyesi Halk Plajı tesislerinde gerçekleştirilen etkinliklerde İzoterapist eşliğinde ekzersiz ve çeşitli bilgilendirme stantları ve parasüt atlayışları gerçekleştirildi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gastronomi öğrencilerinin hazırladıkları ikram satanları ile sağlık için gerekli kurumların görselleri de yer aldı. Burdur Valisi İli Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından gezi şeklinde organizasyon sonrasında küçük çaplı bir yürüyüşde düzenlerdi etkinlikleri gezmek için gelen ileri yaşta insanlarımıza uzmanlar tarafından çeşitli spor hareketleri yaptırıldı. Paraşütçüler tarafından etkinlik alanına atlayışlar yapıldı. Yaşam kalitesini düşüren ve tüm dünyada hızla artan hastalıklardan bir tanesi olan obezitenin önlenmesine yönelik bilimsel ve politik kararlılığın oluşturulması ve sektörler arası iş birliği ela “Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı hazırlanmıştır. Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen “Yerden Göğe Kadar Sağlık etkinliğine katkı koyan kurum ve kuruluşlara plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Sağlık ile ilgili görsel stantların gezilmesi ve arkasından etkinlikler sona erdi. Etkinlikler esnasında Burdur Yamaç Paraşütü kulübü üyelerinin atlayışları katılımcılar tarafından alkışlandı.
Burdur Belediyesi Halk Plajı tesislerinde gerçekleştirilen etkinliklerde İzoterapist eşliğinde ekzersiz ve çeşitli bilgilendirme stantları ve parasüt atlayışları gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gastronomi öğrencilerinin hazırladıkları ikram satanları ile sağlık için gerekli kurumların görselleri de yer aldı. Burdur Valisi İli Arslantaş ve protokol üyeleri tarafından gezi şeklinde organizasyon sonrasında küçük çaplı bir yürüyüşde düzenlerdi etkinlikleri gezmek için gelen ileri yaşta insanlarımıza uzmanlar tarafından çeşitli spor hareketleri yaptırıldı. Paraşütçüler tarafından etkinlik alanına atlayışlar yapıldı.

Yaşam kalitesini düşüren ve tüm dünyada hızla artan hastalıklardan bir tanesi olan obezitenin önlenmesine yönelik bilimsel ve politik kararlılığın oluşturulması ve sektörler arası iş birliği ela “Türkiye sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı hazırlanmıştır.

Sağlık Müdürlüğü tarafından organize edilen “Yerden Göğe Kadar Sağlık etkinliğine katkı koyan kurum ve kuruluşlara plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Sağlık ile ilgili görsel stantların gezilmesi ve arkasından etkinlikler sona erdi. Etkinlikler esnasında Burdur Yamaç Paraşütü kulübü üyelerinin atlayışları katılımcılar tarafından alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.