YERLİ PARİS HİLTON MELİSA ÖZMEN EVİNDE VAHE KILIÇARSLANI AĞIRLADI.

SANAT 09.12.2020 - 11:15, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3057+ kez okundu.
 

YERLİ PARİS HİLTON MELİSA ÖZMEN EVİNDE VAHE KILIÇARSLANI AĞIRLADI.

Sosyetik güzel, yerli Paris Hilton lakabıyla tanınan Melisa Özmen Çengelköydeki boğaz manzaralı yalısında televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslanı ağırladı.
Misafirperverliğiyle tanınan Sosyetik güzel, yerli Paris Hilton lakabıyla tanınan Melisa Özmen ve Birumder Derneği Başkanı annesi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülay Özmen yalısında hoş vakit geçirdiği samimi ev hallerini televizyon sunucusu izleyicileriyle paylaştı. Bir dönemde podyumların cansız mankeni olarak tanınan Vahe Kılıçarslan podyumlara veda ettikten sonra televizyonlarda çeşitli programları sunmaya başladı. Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Melisa Özmen , pandemi “Covit-19 öncesindeki hızlı yaşamından sonra Coronovirüs nedeniyle toplum hayatını kısıtlayarak evinde zaman geçirdiğini ve Vahe Kılıçarslan tarafından Tv kanallarında yayınlanan bir program için evinin kapılarını açtığını söyledi. Çok yakında televizyon da yayınlanacak olan Vahe İle Evdeki Mutluluk programına konuk olan Özmen ailesi samimi halleri gözlerden kaçmadı.  
Sosyetik güzel, yerli Paris Hilton lakabıyla tanınan Melisa Özmen Çengelköydeki boğaz manzaralı yalısında televizyon sunucusu Vahe Kılıçarslanı ağırladı.

Misafirperverliğiyle tanınan Sosyetik güzel, yerli Paris Hilton lakabıyla tanınan Melisa Özmen ve Birumder Derneği Başkanı annesi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tülay Özmen yalısında hoş vakit geçirdiği samimi ev hallerini televizyon sunucusu izleyicileriyle paylaştı. Bir dönemde podyumların cansız mankeni olarak tanınan Vahe Kılıçarslan podyumlara veda ettikten sonra televizyonlarda çeşitli programları sunmaya başladı.

Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Melisa Özmen , pandemi “Covit-19 öncesindeki hızlı yaşamından sonra Coronovirüs nedeniyle toplum hayatını kısıtlayarak evinde zaman geçirdiğini ve Vahe Kılıçarslan tarafından Tv kanallarında yayınlanan bir program için evinin kapılarını açtığını söyledi. Çok yakında televizyon da yayınlanacak olan Vahe İle Evdeki Mutluluk programına konuk olan Özmen ailesi samimi halleri gözlerden kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.