YEŞİLOVA SALDA KAYAK MERKEZİ YOLU İÇİN 4 MİLYON ÖDENEK:

SPOR 26.03.2018 - 18:07, Güncelleme: 17.02.2023 - 08:17 3492+ kez okundu.
 

YEŞİLOVA SALDA KAYAK MERKEZİ YOLU İÇİN 4 MİLYON ÖDENEK:

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur İlinin tek Kayak Merkezi olan Salda Kayak Merkezine ödenek ayrıldığını açıkladı.
            KAYAK MERKEZİNİN YOLLARINDA ÇALIŞMALAR YAPILACAK” Salda Kayak Merkezinin açılmasında büyük katkı sağlayan, açıldıktan sonra da yeni yatırımların yapılması için çaba gösteren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur’umuzun Tek Kayak Merkezi olan Yeşilova Salda Kayak Merkezimizin ulaşımı, yolunun bakım ve onarımı için 4 MİLYON Ödenek 2018 Yatırım Programına ayrılmış durumdadır. Yeşilova Salda Kayak Merkezi Yolunun bakım, onarım ve asfalt çalışmaları için 4 Milyon Ödenek kullanılacaktır.”dedi. Eğitim Kamplarının Salda Kayak Merkezinde yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Yeşilova Salda Kayak Merkezimizin Yaz ve Kış kullanılması, 12 Ay Yaz, Kış Eğitim Kampları için çalışmalar devam etmektedir. Kayseri Erciyes Kayak Merkezinden Salda’ya tahsis ettirdiğimiz Telesiyej Tesisinin bakım, onarım ve montajı için gerekli ödeneğin ayrılması için Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı yaptığımız ziyaret ve görüşmede talepte bulunduk. Bu talebimizin takipçisi olacağız. Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’a Burdurlu hemşerilerim adına şükranlarımı sunarım.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur İlinin tek Kayak Merkezi olan Salda Kayak Merkezine ödenek ayrıldığını açıkladı.

            KAYAK MERKEZİNİN YOLLARINDA ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Salda Kayak Merkezinin açılmasında büyük katkı sağlayan, açıldıktan sonra da yeni yatırımların yapılması için çaba gösteren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur’umuzun Tek Kayak Merkezi olan Yeşilova Salda Kayak Merkezimizin ulaşımı, yolunun bakım ve onarımı için 4 MİLYON Ödenek 2018 Yatırım Programına ayrılmış durumdadır. Yeşilova Salda Kayak Merkezi Yolunun bakım, onarım ve asfalt çalışmaları için 4 Milyon Ödenek kullanılacaktır.”dedi.
Eğitim Kamplarının Salda Kayak Merkezinde yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Yeşilova Salda Kayak Merkezimizin Yaz ve Kış kullanılması, 12 Ay Yaz, Kış Eğitim Kampları için çalışmalar devam etmektedir. Kayseri Erciyes Kayak Merkezinden Salda’ya tahsis ettirdiğimiz Telesiyej Tesisinin bakım, onarım ve montajı için gerekli ödeneğin ayrılması için Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı yaptığımız ziyaret ve görüşmede talepte bulunduk. Bu talebimizin takipçisi olacağız. Kültür ve Turizm Bakanımız Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’a Burdurlu hemşerilerim adına şükranlarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve burdurilkadim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.